Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nofuture

Damska hipokryzja?

Polecane posty

Hmm w jednym temacie pisze o tym ze moja dziewczyna jest na praktykach. Nigoto tam nie zna z wyjatkiem jednej kolezanki i jednego kolegi. Tak sie złozyło ze kolega ten ponadto jest jedynym facetem w ich grupie który jest wolny. Ale do rzeczy-od poczatku moja dziewczyna trzymała sie tylko z nim-razem tam pojechali, razem gotowali, siedzieli przy ognisku, pili, na wycieczkach trzymali tez sie razem itd. Na praktykach maja jeszcze obchody-dziewczyna od poczatku narzekała na kolezanke z pary. Teraz dowiedziałem sie ze wymieniała ja na własnie tego kolege. Wiec teraz nie dosc ze wolny czas spedzaja razem, to jeszcze w srodku nocy czy o swicie wychodza we dwoje do lasu i siedza tam 6 godzin robiac obserwacje sami. I oczywiscie dziewczyna mi mówi ze nie powinienem byc zazdrosny bo to kolega itd itp. I oczywiscie nie okazuje zazdrosci i mówie jej ze wszysko ok a tak naprawde wkurwiony jestem strasznie. Gdy ja mówie jej przez telefon ze spotkałem dawno nie widziana kolezankę i zostalem zabrany przez nia i jej znajome na piwo od razu moja dziewczyna sie obraza ze pod jej nieobecnosc z jakimis laskami na piwo chodze i na imprezy sie umawiam (bo planujemy w tej samej ekipie isc do klubu w sobotę). Więc jak to jest? Kboietom wiecej wolno? Niepowinienem byc zazdrosny tylko siedziec cichutko w kącie i czekac az moja \"królewna\" wróci? No co jest?

Gość goraca brunetka
heh masz racje,podstawowy czesty błąd,albo sobie ufamy i czasem wybieramy sie osobno ze znajomymi,albo nie.Bo to bez sensu jesli 1 strona moze a 2 nie,nie rozumiem tego

"dy ja mówie jej przez telefon ze spotkałem dawno nie widziana kolezankę i zostalem zabrany przez nia i jej znajome na piwo od razu moja dziewczyna sie obraza ze pod jej nieobecnosc z" to jak tak powie trzeba odrazu by zapytać słodkim głosem i jej wolnego kolegą ich kluby :classic_cool: ciekawe co by powiedziała? że to co innego?

Ona uwaza ze to co innego-bo ona jest w jakies gluszy gdzie trudno zasieg znaleść, bo jest zdana na grupe wiec trzyma sie z jedyna dwojka ludzi których zna. A ze kolezanka zaczeła ja wkurzac został tylko Tomek. Tylko ja nie rozumiem czy musi bez przerwy tak sobie przy nim wisiec. Ze go niby bardzo lubi? Może jeszcze przyjaźn miedzu facetem a kobieta ? Przeciez cos takiego nie istnieje. I mysle ze gdybym ja miesiac siedział w gluszy z jakas kolezanką tez byłaby zazdrosna. Ale oczywiscie to ja mam byc tym złym który jej nie rozumie.

Gość no to chłopie mówie ci
korzystaj z zycia póki laski nie ma. A co sobie beziesz załował !

a ty znowu to samo :o dziewczyna ci się rypie po krzaczorach od kilku dni a ty zakładasz setki topików i się żalisz :o idź na piwo, rozerwij się co sie przejmujesz nią. I tak większych rogów ci nie doprawi juz:p