Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goły i wesoły

Czy można wygrać w lottka?

Polecane posty

Gość goły i wesoły

Helo jak myślicie czy tak naprawde da sie wygrac większą kwote? Ja w sumie nie wierze.... wydaje mi sie ze tylko tak nakrecają to wszystko... co najwyzej dadza komus wygrac kilkanasie tysciecy

Gość upppppppppp
uppppppp

ja szczerze mowiąc nie wierzyłam nigdy w zadne wygrane ani w lotto ani w krzyżówkach ani nic innego..ale moja kolezanka wygrala w toffifi rejs po morzu śródziemnomorskim wart ponad 20000, niedawno wrocila opalona zadowolona no i uwierzylam ze faktycznie mozna wygrac tylko trzeba miec prawdziwe szczeście

Gość karoolek........
mozna , skoro ja jzu w swym zyciu wygralem az 7 razy to mozna , ale posylajac kupon za 2.5 czy też za 10 zł jest to malo prawdopodobne - poslij za 2000zł a moze sie oplaci tak jak i mnie

Gość u mnie na osiedlu padly
juz dwie szostki..w ubieglym roku, pierwsza w marcu a druga w sierpniu :)

Gość upppppppppp
no właśnie nie ma wiecznej kumulacji ale to nie oznacza ze naprawdę ktoś wygrywa... znacie kogos kto wygrał pokazna sume bo ja z 80zł tez wygrałam ... znajoma 1000zł ale zeby wiecej.........

Gość fhfgn
noa le wygrane tez nie sa powalajace (chyba ze kumulacja) normlanie da sie wygrac 1,5 miliona chyba no i tak postawic sobie dom to jakies 500tys jesli ma sie dzieci to dac cos dzieciom (powiedzmy ze 2x250tys) zostaje raptem 500tys- inwestycja w cos, jakas dzialanosc i w sumie kay nie ma :D

Gość jasne tak
tak ,mozna facet z mojego miasteczka wygrał 10 mln złotych w duzym lotku. mój wujek pracował z nim w jednej firmie.

Gość ta ale od wygranej
jeszcze p0odatek sie placi.... na pewno mozna wygrac bo inaczej to byloby niegiodne z prawek jezeli w jaki kolwie sposob oszukuja i takie rzecz spcjalne insytuacje sprawdzaja.

Gość jasne tak
ale nie zazdrośćie tym ludziom, którzy wygrali....naprawde. gdy uslyszalm historie , tego człowieka, to jestem przekonana,że pieniadzze szczescia nie daja. jego zona byla chora na raka, po wygranej sprowadzili jakies cud lekarstwo z USA- fakt pooglo ......na kilka miesiecy, ale po tym czasie zmarła. jego dzieci, którym wybudowal domy, to nawet nie chce mi sie pisac co sie z nimi porobilo- jeden rzucil studia, a druga sie ku** :-(