Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MissyKL

WEjdzciee

Polecane posty

Gość MissyKL

bardzo prosze o pomoc . mam pirackiego windowsa, no jak prawie każdy ;] i wsykoczylo mi ze musze go aktualizować . znikneło mi wszystko- pulpit, wszystkie paski, gg, nic nie ma tylko komunikat zeby akktualizaować . probowalam to zrobić ale trzeba mieć klucz ja jego nei mam . chciałam zainstalować innego windowsa , ale nie da sie nic zainstalowac ciagle tylko ten komunikat! mam internet tylko dlatego, że wcisnełam opcje aktualizuj przez internet.. i internet mam ale nic poza tym. Prosze pomożcie mi ... dam radę jakoś sama to zrobić?

Gość MissyKL
nie mogę nic zrobić, wkładam plytke z windowsem nowym i nic, klucze jakies wpisuje i nic.. kurcze, nie chce stracic tego co mam na kompie :( da sie jakos to naprawić miał tak ktoś? PROSZE.. pomożcie

Gość MissyKL
nikt nie pomoze? :(

Gość ja bym jednak
a masz pamiec podzielona na partycje tzn programy na jednej dokumenty na innej czy wszystko w jednym worku

Gość ja bym jednak
zawolaj kogos kto sie zna i ci sformatuje tylko jak nie masz partycji to zezre wszystko a jak masz pamiec podzielona to walnie formata na tej partycji z programami a ta z dokumentami zostanie nietknieta

Gość MissyKL
kurcze nie wiem sama.. wiem tyle, ze teraz nie mam nic , sama tapeta bez niczego i ciągle ten komunikat wyskakuje ze trzeba aktywować, jak klikam ze nie aktywuj, komputer mi sie wyłącza. a jak klikam aktywuj trzeba ten kod wpisać.. a ja go nie mam , trzeba było wcześniej opcje zaznaczyć żeby nie akutalizować, robił mi to kolega ja sie nie znam na tym, i nie zaznaczyam tej opcji.. nie mam pojęcia co mam zrobić..

Gość ja bym jednak
wolaj kogos kto sie zna

Gość MissyKL
ja bym jednak- dziękuje Ci bardzo:) tylko nie mam teraz nikogo kto mogłby mi to zrobić.. jak to sformatować jak ja nic nie mogę wcisnąć , ciągle tylko ten komunikat ? :( kompletnie nic sie nie da zrobić.. musze cos nacisnąc zeby z tego wyjść.. ?

Gość MissyKL
ja bym jednak - naprawdę WIELKIE DZIĘKI :)