Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość habset

suplementy diety na włosy

Polecane posty

Gość habset

Prosze o rade-naprawde dobry suplement diety na poprawę kondycji włosów!Który najlepszy-jak działa? Jakich preparatów unikać?

dobre sa revialid inneov ha-pantothen tak twierdzi moja dermatolog - ja bym do tego dodala bellisse

Gość lukrecja77
Belissa niewiele daje. Brałam ją przez kilka miesięcy i pomogła tylko chwilowo. Po jej odstąpieniu mam znów to samo. Ostatnio namowilam się na ProLady Włosy Skóra Paznokcie. Ma w swoim składzie wiecej skrzypu niż Belissa. Na efekty jednak muszę poczekać.

Gość justysiaborsuczka
Prawda jest taka, że zażywając suplementy diety na poprawę kondycji włosów pracujemy nad tym aby nasze włosy w przyszłości były ładne... Oglądałam ostatnio taki program, gdzie specjalista wypowiadał sie właśnie na ten temat... Mówił iż żadna suplementacja nie wygładzi Nam zniszczonych włosów, nie nawilży końcówek....sprawi jedynie, że nowe włosy będę rosły mocniejsze, bardziej nawilżone...Dlatego przyjmowanie takich specyfików przez 3 miesiące nie ma sensu....

potwierdzam H-pantoten jest super To jest lek Przy suplementach nie masz negatywnych działan - bo nie ma obowiązku ich zamieszczać na ulotce - tak naprawdę przy każdym specyfiku chemicznym działania niepożądane są Polecam leki nei suplementy diety

Gość gość331
najlepszym preparatem jak dla mnie na wzmocnienie włosów i zahamowanie ich wypadania jest Biotebal. Zawiera leczniczą dawkę biotyny, więc jest lekiem a nie suplementem.

Gość gość
Warto sobie przejrzeć rzeczy od Humavit, jak na razie to co bym od nich nie kupiła to jestem zadowolona. Mają różne grupy suplementów – dla diabetyków, do odchudzania, na mocniejsze stawy i kości, na włosy itp. Ja mam sprawdzone te na włosy akurat, skrzy i pokrzywa potrafią zdziałać cuda i to wszystko zupełnie naturalnie, z dobrym wchłanianiem.