Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jejkujejkujejku

Poznałam chłopaka na necie..

Polecane posty

Gość jejkujejkujejku

Gram od jakiegoś czasu w grę online . I poznałam tam bardzo sympatycznego chłopaka z drugiego końca polski. Najpierw pisaliśmy na forum gry...bardzo fajnie się dogadywaliśmy , przedżeźniamy się i smiejemy razem :D jest super...on ma 25 ja 22 lata . Od dziś piszemy na gg . I znowu okazało się ,że super nam się gada :))) co Wy myślicie o takich znajomościach ??? Ciekawe czy mogłoby kiedyś dojsc między nami do spotkania...???

ja mam meza z netu jestesmy razem 6 lat i mamy dzidziusia ;)oby i tobie sie udało

Gość jejkujejkujejku
nie moge sie doczekać kiedy trzasne mu loda na klęczkach :-)

Gość ja na necie poznałam
swoją miłość :* nie dzielą nas setki km ale też M. nie mieszka "za rogiem" :P jeśli oboje będzie chciec to nie widzę przeszkód żebyści się spotkali ;)

od ponad roku mam takiego ''kumpla''. poznalismy sie na myspace, potem bylo gg, nk, telefony itd. jest git :)

Gość wiem z doswiadczenia
ze najlepiej spotkac sie niedlugo po poznaniu tej drugiej osoby

Gość jejkujejkujejku
mam nadzieje że szybko mnie zapłodni :-)

Gość jejkujejkujejku
Oboje mamy pieniadze wiec gdyby jedno chciało do drugiego przyjechac to nie byłoby problemu :) no tyle ,że nie wiem czy on kogoś ma...ale mysle ze nie bo całymi dniami tylko piszemy :) narazie tylko flurtujemy ze sobą...

Gość jejkujejkujejku
głupie podszywy !!!!!!!!!!!!

Gość /e/e/e/e/e/e/e/e/e/e/e/e/e/e/
nie będzie fajnej dyskusi nikt tu się nie będzie wypowiadał bo ten temat jest denny

Gość Urzekła mnie twoja historiaaaa
-Mamo, mamo, gdzie poznałaś tatusia? -W grze online syneczku. Zauroczyła mnie w nim jego punktacja

Dlaczego denny od razu ?? Ja też uważam ,ze mozna poznac swoją drugą połówkę w internecie tylko zwykle przed przypadek poznaje się normalnych ludzi w necie ...ja własnie tak już mam 2 raz :) kiedys pisałam z chłopakiem z łodzi przez 4 lata !!!!!!!!!!!!! i sie nie spotkaliśmy...

Pamiętaj że w necie znasz jego tylko z wypowiedzi i tego co o sobie powie co niekoniecznie może być prawdą. A poza tym nie wiesz jak się zachowuje na co dzień, jaki ma charakter w realu, bo w necie każdy może być miły, uprzejmy itp.

Ja z moim fecetem jestem juz ponad 3 lata:) a poznalismy się na Epulsie hehehe:D

Gość a czym sie rozni forum od
gadu gadu ze mialo by ci sie z nim zle "rozmawiac"? lol

Ostatnio byłam 3 lata z chłopakiem ktorego poznałam przez telefon...tzn wzięłam jego nr od mojej kolezanki a nigdy go nie widziałam poprostu chciałam z nim popisac. I zerwaliśmy...

Gość jak dla mnie...
nie ma roznicy czy poznany w bibliotece,markecie,na majorce czy w necie..jesli ma cos z tego byc to samo wyjdzie.Sama grywałam w rozne gry on-line poznawalam bardzo ciekawych ludzi-do dzisiaj jestesmy przyjaciolmi(widywalismy sie w "realu").