Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 90okiooo

Od sexu do zwiazku

Polecane posty

Gość 90okiooo

poznalam mojego narzeczonego na domowce..odrazu sobie przypadlismy do gustu..wiadomo jak to bywa alkohol.. poszlismy do lazienki zaczelismy sie kochac..przenieslismy sie do pokoju jakiegos na pietrze moj facet zatarasowal drzwi zeby nikt nie wszedl.. robilismy co sie tylko da.. wiem ze jak dziwka sie zachowalam.. ale wtedy nie myslalam przerobilismy wtedy oral anal...wszytskie pozycje, 69 tez..bylam pewna ze on sie do m nie wiecej nie odezwie...a bardzo mi sie podobal..i co? jestesmy ze soba juz 5lat razem.. wczoraj sie oswiadczyl:) po tej imprezie mowil ze roznie myslal o tym co sie stalo...ale jak mnie blizej poznal wiedzial ze jestem wartosciowa.. dodam ze taki sex spontan zdarzyl mi sie z nim wtedy pierwszy raz...

Gość lolll

Gość windows___
u mnie było podobnie tyle że jeszcze nie jesteśmy tak długo

Gość ja miałam podobnie może nie
na imprezie, ale na pierwszej randce. Dziś jest moim mężem :)

Gość so pot
Ale co w tym dziwnego, ze jestescie razem? Latwa laska zwiazala sie z latwym facetem, pasujecie do siebie:)

Gość 90okiooo
hahaa nie jestem latwa co lepsza on byl moim drugim facetem w lozku;] bylam sama on sam.. stalo sie jak sie stalo i nie zaluej tego.. wtedy myslalam ze go wiecej nie spotkam.. bo co lepsze on nie mieszkal w moim miescie..

Gość ja tezzzz
ja tezmialam wczesniej jednego chlopaka w lozku.. poznalam pozniej innego zaprosil mnie do siebie... i tak na mnie dzialal ze chcialam JA chciaalm sie znim bzykac a on nie chcial mowil ze jemu nieo to chodzi ze na tym mu nie zalezy...no i sexu nie bylo.. ale za 2 tyg znowu do niego pojechalam.. mieszka sam. a ja z rodzicami wiec wolalam ja do niego jechac.. i wtedy sie juz kochalismy.. i jest moim facetem od 4 lat:) jest zajebiscie przystojny do dzis miekna mi nogi.. wiele lasek sie kolo niego kreci a wybral mnie i jest tylko moj:) KC :*

Gość cfdevd
to mnei peocieszylas;p bo ja ostatnio mialam podobna sytuacje z chlopakiem, co prawda bez seksu. myslalam ze sie niedoezwie, odezwal sie... ale jest taki malo zdecydowany... nie proponuje spotkania...

Gość 90okiooo
tak 5 lat:)on na mnie tak niesamowicie dzialal ze jeszcze nie spotkalam takiego faceta.. i to wcale nieprawda ze do lozka ida latwie laski odrazu ja mialam przed nim jednego tylko..a wtedy nue moglam sie opanowac.....:)

Gość 90okiooo
a co wam facetom wolno bzykac sie ile wlezie a my mamy byc pozradne i czekac na tego jedynego...ztakim mysleniem cofnij sie wstecz te czasy dawno minely... moj narzeczony jest moim drugim facetem i co w tym zlego?

Gość olivkova olivka
Hej dziewczyny, milo sie czyta wasze historie, praktycznie jestem w podobnej sytuacji tylko nie wiem co o tym myslec, facet ktory mi sie podoba zaproponowal zebym do niego przyjechala na kolacje, i tak sobie mysle co to bedzie;) wiadomo bedzie wino, a mi po winie od razu love sie wlancza, fakt ze od kiedy zaproponowal sie nie odzywa, wiec moze nie mam problemu;)

Gość olivkova olivka
zawsze szczery, odnosze wrazenie ze jestes na kafeterii by krytykowac ludzi tylko Jesli nie masz nic do powiedzenia w temacie oprocz jakiego "so" to sie nie wypowiadaj naprawde szkoda twojego czasu!

Gość ciekawska123456789
zdaje sobie sprawę ze zachowałam sie jak łatwa dziewczyna, dlatego mialam watpliwosci czy sie odezwie czy nie, i ty autorko tez wiesz ze zachowalas sie jak łatwa cizia, dlatego napisalas ten post aby udowodnic, że POMIMO ŻE ŁATWA TO JEDNAK MNIE CHCIAŁ

dlatego napisalas ten post aby udowodnic, że POMIMO ŻE ŁATWA TO JEDNAK MNIE CHCIAŁ o prosze i potrafi sie znalezc kobieta, ktora umie nazwac rzeczy po imieniu :-)

Gość 90okiooo
hehehe ja napisalam ten post dlatego ze mi sie wczoraj oswiadczyl;] i tak jakos postanowilam napisac historie naszego poczatku;] ktos tu dzis pisal podobnie temat nawet dzis tu byl..a ja zalozylam swoj;] piszcie mi ze jestem latwa dzwika szm ata itd.. nie rusza mnie to...po 5 latach mi sie oswiadczyl w ogole sie tego nie spodziewalam teraz nawet.. a tu niespodzianka;]

Gość 90okiooo
nie chce mi sie was czytac;] zalozylam topik to sie buractwo zlecialo zeby obrazac i nazywac i udawadniac swoje racje;] macie jakis problem bo ja nie...

Gość gdsiwregdvbfi
jestem kobietą która nie faszeruje sie złudzeniami ;)

Gość ciekawska123456789
tego równiez jestem w pelni swiadoma