Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszona telefonem

Znowu zadzwonił telefon a ja znowu nie odebrałam

Polecane posty

Wstydzę i boję się odbierać telefon gdy dzwoni :( jak się przemóc? macie jakieś sposoby?

a ja się zawsze boję :( ostatnio gdy dzwoni mój chłopak , prawie się popłakałam a on nakrzyczał, że dzwoni już 8 raz 😭 telefon mam do smsów

Gość a czy tylko przez telefon
boisz sie gadac czy na zywo w realu tez jestes wystraszona?

na żywo lubię rozmawiać, wtedy widzę rozmówcę oraz jego mimikę , gestykulację,a przez telefon boję się. taka oschłość :( to mnie zabija no na psychoterapię nie pójdę bo musiałabym zadzwonić i umowić termin a dla mnie trelefon jest niewykonywalny

Gość ja tez nie odbieram bo mi sie
nie chce gadac no chyba ze czekam na telefon w jakiejs waznej sprawie domowego wcale nie odbieram nawet jak sam jestem w chacie to czasem nie odbiore bo nie chce mi sie gadac z kims bo to pewnie i tak nie do mnie nie chce mi sie odbierac i mowic ze nie ma a gdyby ktos jeszcze mial truc mi dupe kiedy przyjedzie albo jakies ankiety, prezentacje, telemarketerzy co ci 5min. pytania zadaja czy cos to mi sie odechciewa totalnie :]

Gość 52g6g6
ja mam zablokowane obce numery i jest spokoj,jak nie chce z kims gadac to go wyrzucam z listy, tez nienawidze gadac przez telefon,bo nie mam o czym:D

a ja się boję że ktoś mnie na bluzga przez telefon, naobraża albo każe się spotkać, ludzie w smsach są milszi niźli w rozmowie a w rozmowie to tylko na żywo bo na gg strugają ważniaka, jak rozmawiać to tylko na żywo choćby przez wideofon

Gość dede332
tez tak mam;/

Gość wcinam borowki ameryk
ja tez tak mam :D nie odbieram telefonow, chyba ze od rodzicow , nie odbieram komorki i potem wysylam smsa (ale jest juz bardzo pozno :D ) i pisze ze "nie slyszalam tel. napisz w smsie o co chodzilo " :D:D chore wiem

Gość dede332
czy chore - nie wiem. Ja wolę rozmowe na żywo

a ja wolę smsy bo przynajmniej mogę się dogadać, a w telefonie często nie słysze co ktoś mówi, musi powtarzać, albo źle coś zrozumiem...głupio wychodzi no i trzeba szybko myśleć co powiedzieć