Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oranyjulek

jak ja ZAWISZCZĘ...

Polecane posty

Gość oranyjulek

wszystkim starym pannom, które mają nawet i 30 metrów kwadratowych, ale po prostu cała resztę w dupie, że się tak wyrażę i rodzinę i robotę i wszystko. Sobie mogą tam przyjść, zrobić herbatę z cytryną w kuchni, puścić telewizor, wyjść na balkon. Naprawdę ZAWISZCZĘ takim starym pannom. A sama bym się zabiła dosłownie CO JA ZROBIŁAM? Wróciłam do domu zamiast się obrazić. Nie wracajcie do domu nigdy NIGDY stare panny. Siedźcie sobie na wynajmie albo zaróbcie na mieszkanie własne. jezu Chryste bo zninawidzicie wszystkich jak ja. Co za daremne życie jak człowiek nie może nawet myśli skupić :( Co za złodziejstwo daremne. I to teraz każdy już widzę tylko z wygodnictwa się żeni albo żeby się mścić. Nie widzę niczego innego. Co to za czasy, suka na suce, chuj na chuju. Inaczej tego skomentować się nie da. Dzicz i tyle :( Pod każdym względem :( A co w tym robi biedna stara panna? Czeka aż jej majtki z dupy ściągną :( Dosłownie :(

Gość hryhryhry
Naprawdę wierzę że jakaś kolejna metoda leczenia będzie skuteczniejsza. Nie zrażaj się, ewentualnie zmień psychiatrę.

Gość anonimowy wielbiciel
moja dulcyneo ! 😍

Gość ---valdi z koziej dupy--
nie będzie fajnej dyskusi nikt tu się nie będzie wypowiadał bo ten temat jest denny