Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co teraz robic.

Nie wiem, co mam robić...on mnie zdradził...

Polecane posty

Gość co teraz robic.

Czytam jak inne dziewczyny piszą o zdradzie zawsze sądziłam, ze mnie to nie dotyczy:( Mam męża od 2 lat. Od pół roku zauważyłam zmiany w jego zachowaniu, olewa mnie, siedzial czesto na gg, wracal duzo pozniej z pracy, czasem znikał, niby idac z kumplami. Wlamalam mu się na gg, odkryłam jednoznaczne rozmowy, zdradzał mnie z jakąś dziewczyną poznaną na necie (portal randkowy). Wygarnęłam mu, kazałam się wyprowadzić, powiedzial,m ze się nie wyprowadzi, tylko ja mam sie wyprowadzic (mamy mieszkanie kupione razem i zapisane na obojga). Wiec zostalam w kropce i zaczelam szukam mieszkania do wynajecia, kiedy on po dwoch tyg. powiedzial, ze ona jest w ciąży z nim. Załamałam się - ze mną nie chciał dziecka. Zaczął mnie błagać, abym wróciła...nie wiem co robić..mówi, ze tylko mnie kocha, ze ja jestem najwspanialsza i ze juz wiecej to sie nie powtorzy...co robic?

Gość kaskadka
powtorzy sie...spakuj gnoja, wystaw mu walizki i zmien zamki...niech spada to tej swojej nowej

Gość co teraz robic.
dzo proszę o pomoc, a nie głupie komentarze, jestem totalnie załamana i rozbita:(

Gość Urlikke
olej dziada ,bedzie ciezko ,ale bedziesz miala spokoj ,a zdrajca zdradzi ponownie

Gość oranzada_hellena
A skąd ja to mam wiedzieć:o.

Gość co teraz robic.
ale on powiedzial, ze sie nie wyprowadzi, bo to tez jego mieszkanie, i jak ja mam problem to ja mam sie wyprowadzic, tak powiedzial wczesniej, teraz blaga o wybaczenia. A co do dziecka, to on mowi, ze ona bedzie sie nim zajmowala, a jego ono nie interesuje.

Gość kaskadka
mysle ze jestes mloda...2 lata i juz polecial na bok??prosze cie...zdradzil raz zdradzi kolejny...tacy jak on sie nie zmieniaja...czas zadbac o siebie...ciezko ci bedzie ale dasz rade...zaslugujesz na kogos dla kogo bedziesz calym swiatem

Gość kaskadka
no sluchaj. Ja bym wziela wolne w pracy, zamowila slusarza, zmienila zamki i wystawila mu walizki. Proste. To on zawinil a nie ty wiec niech sie buja

Gość co za dupek
Powtórzy się to na 100% :O jestem tego samego zdania co kaskadka spakuj go (albo lepiej, wywal jego rzeczy za okno:P) i wymień zamki.

Gość kaskadka
dziewczyno nie interesuje go wlasne dziecko!!!!!To wystarczajacy powod zeby wywalic go ze swojego zycia

Gość co teraz robic.
nie jestem taka mloda, mam 27 lat. Tamta jest mlodsza. On mowi, ze z nia byl tylko dla sexu, ze tamto dziecko nigdy nie bedzie w naszym zyciu i blaga o wybaczenie. To byla pierwsza zdrada....

Gość kaskadka
ja mam 27 lat i uwazam sie za mloda. A jak ma mowic?? Pomysl co by bylo gdybys tego nie odkryla?? Zylby na dwa fronty. A i napewno bedzie placil alimenty na tamto dziecko bo sie z tego nie wywinie. Zastanow sie bo mozesz sobie zmarnowac cale zycie

Gość co teraz robic.
No włąśnie, ja mu powiedziałam, ze na razie ona jest w ciąży, top nie czuje tego, ale jak urodzi, to na pewno poczuje milosc do dziecka itp., no a juz NA PEWNO chociaz alimenty musi placic, a on na to, ze alimenty ewentualnie, ale nie chce bachora ogladac, i chcialby aby tamta poronila, bo kocha tylko mnie. A z zamkami moze nie przejsc. Jego ojciec jest prawnikiem...zaraz mnie wykopia z mieszkania:(

Gość co za dupek
Dupek, nie powinien mieć dzieci ani z Tobą ani z nikim innym. Jest wulgarny, nieodpowiedzialny i ma wściekliznę jąder :O uciekaj od niego jak najszybciej.

Gość widzialy galy co obciagaly
🖐️

Gość co teraz robic.
Ale co bedzie jak go zostawie, na razie nie stac mnie na wynajem nawet kawalerki musislabym uskladac, wiec jeszcze kilka miesiecy MUSZE z nim mieszkac, bo nie mam dokad pojsc...

Gość kaskadka
szczerze??i tak bym zmienila zamki i calej rodzinie powiedziala co zrobil

Gość co teraz robic.
no nie do konca widzialam, bo przed slubem i ponad rok po slubie byl normalnym facetem, moze nie wzorem cnot, ale byl normalny!

Gość co teraz robic.
To nie jest latwe, gdyz jego rodzinka jest za nim, i pojdzie za nim w ogien, synus mamusi, a tata jego ma podejscie, ze baba jest byle czym i do garow i ze mozna ja zdradzac. A moja mama powiedziała, że najlepiej zrobię jak zapomnę o wszystkim...zeby nie bylo szumu wokół tego, ze moj mąż zrobil innej dziecko. Powiedziała, ze mam zapomniec i nigdy nikomu nie mowic:O

Gość zalazlas mu za skore to cie
olal,proste

Gość co teraz robic.
Ale ja się starałam być dobrą żoną:( moze nie jestem swietna kucharka, i nie jest super czysto w domu, ale JA PRACUJE i tez nie mam na wszystko czasu:( ale na pewno dbam o siebie i chyba jestem atrakcyjna..

Gość szatynka181
oj współczuje ci..dziewczyny maja racje musisz go zostawic niemarnuj tego zycia bo mozesz pozalowac i niepozwol na to!!! a i jesce jedno pytanie niemozesz zamieszkac z rodzicami ?3maj sie cieplo

Gość kaskadka
dla mnie to niedorzeczne. Jak twoja wlasna matka mogla ci tak powiedziec?? Skoro jego ojciec uwaza babe za nic to syn bedzie taki sam. I powiem ci szczerze jak z nim zostaniesz bedziesz nikim do konca zycia. Ja bym uciekala gdzie pieprz rosnie. najdalej

Gość co za dupek
Dokładnie. Ten facet nie będzie Cię NIGDY szanować, choćbyś była super-hiper, jeśli zdradził raz, będzie zdradzał dalej.

Gość ale rodzinka ja piernicze
a takiemu hujowi to bym zyc nie dala, od razu rozwod i jak ja nie moge mieszkac w tym mieszkaniu to niby czemu ma on? udowodnic jego wine i sprzedac mieszkanie podzielic majatek.

Gość co teraz robic.
no pisalam, ze mama mnie nie przygarnie (tata nie zyje), na chwilke tylko, ale nie za dlugo, aby sasiedzi nie plotkowali i kaze mi z nim byc....ja niestety nie wiem co o tej calej sytuacji sadzi ta dziewczyna. czy ona chce z nim w ogole byc? czy chce alimenty? czy chce, aby on utrzymywal kontakt z dzieckiem? nic nie wiem:(

Gość wazboak
zesraj sie na rzadko to ci przejdzie