Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to oznacza

dzisiaj zdawalam egzamin na prawo jazdy egzaminator

Polecane posty

Gość co to oznacza

wpisal wynik egzaminu jako pozytywny i dal mi ta karte a sam zostawil sobie kopie, wszyscy znajomi ktorzy zdali egzamin (bylo to jeszcze przed zmiana przepisow) nie dostali nic tylko egzaminator im powiedzial ze zdali... zaczynam sie bac ze mam cos pomylone bo osoby ktore nie zdaly tez dostaly taka kartke co ja tylko ze z wynikiem negatywnym... czy teraz zmienily sie zasady i kazda egzaminowana osoba dostaje arkusz z przebiegu egzaminu?

Gość no fakt ja tez jak nie zdalam
dostalam kartke, a jak zdalam to kartki nie bylo :P Moze zadzwon jutro do osrodka i sie upewnij.

Gość co to oznacza
a kiedy zdawalas egzamin?

Gość jakajaka
masz chyba napisane na tej kartce jaki jest wynik

Gość MaTeUsZ1
Spokojnei wszystko jest w porządku z egzaminatorem również nigdzie nie trzeba dzwonić. Otóż od bodajże 9 czerwca weszły nowe zasady egzaminy praktycznego między innymi to że dostajemy arkusz bez względu na wynik egzaminu. Zmiany dotyczą także tego, że egzaminator ma obowiązek na s inwormować w trakcie egzaminu o jego przebiegu tzn. jakie popełniliśmy błędy. kolejną zmianą jest czas trwania egzaminu skócony do 30 minut(może trwać dłużej. Myślę, że nie chcesz czytać o tych zmianach bo ujuiż prawo jazdy zdałaś więc pozostaje mi tylko pogratulować.

Gość co to oznacza
ok, dziekuje bo juz naprawde sie przestraszylam ze bede musiala wszystko jeszcze raz przezywac...

Gość MaTeUsZ1
na pewno nie:D Wszystko w jak najlepszym porządeczku. Szerokości koleżanko;p

Gość kikuiu
Mateusz1 a mozesz napisać o tych zmianach coś więcej!Tak dla mnie :) bo ja właśnie skończyłam kurs i w tyg jade sie zapisać dpiero!Będę wdzięczna!

Gość co to oznacza
jeszcze raz dziekuje- i teraz naprawde z siebie dumna jestem bo chyba naprawde za pierwszym razem zdalam;)

Gość co to oznacza
wg mnie na nowych zasadach latwiej bo juz nie ma calej obslugi tylko losuje sie jeden element do wskazania pod maska (tutaj zaliczany jest tez sygnal dzwiekowy) i jedne swiatla (ale trzeba pamietac ze jak sie wylosuje np drogowe to zapalaja sie dopiero po wlaczeniu swiatel mijania). w sumie mysle ze tak jest lepiej bo sie nie zapomni o niczym a ja mialam ze swiatlami problemy;). na jazdach mowili mi ze sama wylosuje sobie co mam wskazac ale egzaminator przyniosl mi juz elementy do wskazania wylosowane przez komputer. do nowych zasad nalezy tez zatrzymanie rozpedzonego pojazdu w dozwolonym miejscu...

Gość kikuiu
No właśnie ja z światłami mam problem!Nie moge spamietać ich i które włącza sie przy zapalonym silniku...:(No i ile razy można powtarzać manewry np zatoczkę czy parkowanie tyłem.I czy wogóle można!:(

Gość co to oznacza
pozycyjnie (tu sprawdzamy tez oswietlenie tylnej tablicy rejestracyjnej) zapalamy bez niczego mijania trzeba na zaplonie przeciwmglowe tylne po zapaleniu swiatel mijania drogowe po zapaleniu swiatel mijania awaryjne bez niczego kierunkowskazy na zaplonie cofania i hamowania tez tylko na zaplonie

Gość co to oznacza
nie wiem doklanie jak jest z parkowaniem... wydaje mi sie ze raz mozna poprawic (przynajmniej moja kolezanka tak miala) tak samo jest na luku (o ile nie najedzie sie na linie) i na gorce (jak zgasnie samochod)...

Gość kikuiu
Dziękuję ci bardzo!

Gość co to oznacza
nie ma za co i mam nadzieje, ze nic nie pomylilam. przynajmniej ja tak przygotowana poszlam na egzamin;)