Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cecyliia

Zielone oczy i jaki kolor WLOSOW???

Polecane posty

Gość cecyliia

Mam pytanie, otoz postanowilam zmienic troszke swoja fryzurke, mam zielone oczy troszke piegow na nosie, a karnacje lekko brazowa......jaki powinnam miec kolor wloskow aby mi pasowaly????:)

Gość ttq
ja tez mam piegi zielone ioczy i obecnie jkasny braz mam na glowie to twarzowy kolor niepolecam blondow niszcza takie farby wlosy

Gość cecyliia
i linki z polecanymi kolorkami prosze:)

Gość cecyliia
rzeczywiscie bardzo ladny kolorek:)

Gość ttq
a jaki masz typ karnacji? blondy pogrubiaja lekko buzie ciemne wlosy wyszczuplaja i zaostrzaja rysy twarzy. plusem jasnych wlosow jest to,ze latwiej wydaje mi sie dobrac makijaz i skora nie wydaje sie tak blada jak przy ciemnych:) a jaki masz naturalny kolorek?

Gość jeszcze milej
brunetka, chcemy brunetki.... hmm moze jakas sexi czekolada?

Gość jaki ty lubisz..jaki tylko
zielone oczy, lekka opalenizna, troche piegowata to ja i mam blond i mi pasuje i sie podoba! :)

Gość cecyliia
aktualnie teraz jestem opalona....bo sloneczko bylo:) ale zazwyczaj mam taka pol na pol, latwo sie opalam...mialam juz blond, nie bardzo bylam zadowolona....a naturlany kolorek mam ciemny blond,

Gość ttq
JA TEZ MAM NATUARLNY CIEMNY BLOND :) MAM TERAZ WYCIENIOWANE WLOSKI I B MI SIE PODBA UWIELBIAM NA PIANKE JE BRAC

Gość cecyliia
z ukladaniem tez mam troszke problem bo mam geste wlosy i troszke sobie nie radze:) bardzo lubie robic sobie lekkie loczki lub prostowac......a czy ciemnie kolorki postarzaja??? jestem mloda ale tak z ciekawosci;p

ja tez z natury ciemny blond choc po milionach farbowan coraz ciemniejszy:( najgorsze co lata temu sobie zrobilam to kolor czarny+trwala na dlugie wlosy:O burgundy itp tez byly kiepskie

najlepiej wg mnie to jednak blond + tzn plus jakies lekkie pasma z czekolad

Gość cecyliia
ja za to mialam wisniowe itp kazdy mowil ze ladnie ale zle sie czulam w tym kolorku....ostatnio mialam cynamonowy blond....byl niezly ale chce czegos innego.

Gość rudy oczywiscie

Gość Anq25
Żeby podreslic zielone oczy powinnas miec cos w przeciwstawnym odcieniu czyli miedzi przy ciepłej tonacji skóry i takim kolorze jak ma kakao głownie przy chodnej karnacji,ale akurat taki braz ładnie tez przy ciepłej wyglada.

ooo prosze cos o mnie:P ja mam blondy z ciemnymi ale co do fot pani rudej ze zdjec wyzej to niee:O, fakt ja nie mam tyle pieg, mam ciut i wylaza po solce/slonku fryzjerka z prawdziwego zdarzenia zaproponowala mi takie rozwiazanie - wygladalam tragicznie! kolor okresle jako kurki nioski jaka pamietam z czasow dziecinstwa spedzanego u babci na wsi:D