Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hsjsdjldf

jestem załamana. on już drugi raz podniósł na mnie rękę

Polecane posty

Gość hsjsdjldf

4 letni związek. Po dwóch latach zaczął się sypać, bo mój facet zaczął się cofać do tyłu a nie do przodu i zamiast zacząć myśleć dojrzalej w jego głowie jedynie są imprezy, picie itp. Kiedyś po pijaku uderzył mnie w twarz, na drugi dzień tego nie pamiętał. Wybaczyłam mu to, usprawiedliwiłam jego zachowanie tym, że był pod wpływem alkoholu. Wczoraj się pokłóciliśmy, chciałam z nim porozmawiać na spokojnie a on zaczął mnie wyganiać z domu, najpierw mnie odepchał, że poleciałam na meble a potem szurnął mnie taką deskę i mam szramę i siniaka na ręku. Jestem załamana. Kiedyś taki nie był.

Jesli to nie prowokacja to chyba wiesz co robić, tutaj nie trzeba nic doradzać. To chyba logiczne, ze taki związek nie ma przyszłości.

Gość prawdo podobnie
ale co gdy za 4 wyjdzie ta nauka?

no i na co czekasz? masz jakieś ślady ,to do lekarza obdukcja ,zgłoszenie na policje i adijos.

Gość hsjsdjldf
to nie jest prowokacja. Myślałam, że chociaż mnie przeprosi po wszystkim jak zawsze robi to po kłótniach a on dziś zachowuje sie jakby nic się nie stało..;/

Jak teraz Cię bije to będzie bić napewno. A uderzenia po pijaku nie powinnaś wybaczać ani ignorować ponieważ to znaczy że facet jest po alkoholu agresywny. A jak jeszcze lubi imprezy to takie rzeczy będą się powtarzać :O

Gość korfa mać
a to można sie cofać do przodu?

Gość Karinaaaaa
Zgadzam się..obdukcja i adijos...popieprzony:)))

Gość hsjsdjldf
co do cofania do przodu to pisząc to myślałam, że to takie bez sensu trochę, ale nie chciało mi się już zmieniać, bo uważałam, że nie będą łapać za słówka, ale cóż przeliczyanm się :) heh :)

Gość hsjsdjldf
aj ludzie wiem, ale ja to piszę na szybko nie zważając już na poprawność zbytnio, przecież to tykji forum.

Gość 1234567....
no i jak widzisz dalej życie z kimś takim hmmm ? przecież to się będzie powtarzało na bank ...nie powinnaś wybaczać za pierwszym razem....nie wyobrażam sobie żeby mój facet mnie popychał a już uderzenie w twarz no sorry ale walizki spakowane i za drzwi uciekaj od niego puki czas ....bo jak przyjdzie dziecko będzie za późno oczywiście zrobisz jak będziesz uważała ale jeśli zostaniesz z kimś takim i będzie następne bicie to nie zakładaj tutaj tematu i nie skarż się bo sama sobie będziesz winna całej sytuacji ( sorry za szczerość ) są jednak kobiety które żyją z takimi katami bo kochają ...mam nadzieję że nie jesteś jedną z nich należy Ci się normalny związek z facetem przy którym będziesz czuła się bezpiecznie

Gość erewerwerwerwer
nie powinnas wybaczyc, powinnas odejsc to jedyne rozwiazanie. Mysle,ze dobrze to wiesz tylko boisz sie odejsc ze strachu przed samotnoscia... to co jest miedzy toba a nim to na pewno nie jest milosc wiec po co ci to? uwazam,ze lepiej byc samemu niz z kims kto nas nie szanuje i traktuje jak szmate...

Carrefour ułatwiamy życie a ty co cenzor jesteś.Jak tu wlazłeś czy wlazłaś to żeby coś poradzić, a nie sprawdzać pisownię. Autorko uciekaj od niego gdzie pieprz rośnie, bo jak teraz już cię bije to co będzie później.Nie będziesz miała prawa nic powiedzieć, bo będziesz się bała. Masz się przy swoim mężczyźnie czuć bezpiecznie, a nie się bać tyrana. Mój ex też mnie uderzył pierwszy i ostatni raz po pijaku, a i tak mu oddałam i zwiałam, bo wiedziałam, że ochlapus nie zdoła mnie dogonić w tym stanie.No i w sumie nie gonił.A później rok czasu za mną jeszcze latał i żałował, a ja w tym czasie poznałam mojego męża. Nie bój się odejść.Kopnij w tyłek damskiego boksera :)

moj ojciec robil to co twoj chlopak. podnosil reke, przepraszal, mama mu wybaczala i tak w kolko. jesli chcesz zostac polska cierpietnica i zasluzyc na pochwale ksiedza, to zostan z nim. tacy ludzie sie nie zmieniaja!!!!! nigdy.

Gość mona 24
komiczne ma całkowitą rację :)

To jakiś świr !!! uciekaj dziewczyno,bo napewno nic sie nie zmieni a moze byc jeszcze gorzej!!!

Gość hakuna mattta
nie wiem nad czym ty sie zastanawiasz, pwowinien przeprosic , no proszę Cie! Przeprosi a za jakis zcas dostaniesz łomot taki ,że chodzić nie będziesz mogła . Czemu kobiety sa takie glupie???????

Gość erewerwerwerwer
tym bardziej ze nawet nie przeprasza, ale to i tak nic by nie zmienilo bo on ma nie przepraszac tylko nie robic takich rzeczy, a robi. i bedzie gorzej, duzo gorzej to ci gwarantuje.

Gość erewerwerwerwer
ona i tak pewnie z nim zostanie, niepotrzebnie sie produkujemy to taki typ. jak ja nie znosze glupich bab wrrrrrrr!!!!!!!!!