Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tsibo

Okres w pierwszym miesiącu ciąży, jęśli wystepował u Pań to jaki był?

Polecane posty

moja kolezanka miala i byl zupelnie normalny jak kazdy inny - nawet nie wiedziala, ze jest w ciazy - test tez nie wykazal tego 2a tez miala i to nawet kilka miesiecy i tez byl typowy

Gość otitka
był normalny z tzw \"skrzepami\" i o normalnej obfitości?

Gość tatarata
ja też się własnie zastanawiam jak to jest z @ na początku ciąży:( miałam sporo objawów ostatnio no i oczywiście spoznialo mi sie dwa tygodnie,potem w koncu dostalam,ale pierwsze trzy dni byly tylko plamki,potem dzien przerwy i zaczal sie moj "stanadardowy"okres:p

Gość tatarata
zrobilam dwa testy ktore wyszly negatywnie,ale czy powinnam zrobic sobie test z krwi? dodam,ze @ mam dosc obfite i etraz sie taka zaczela,ale nie boli mnie jak zwykle

Gość wg mojej wiedzy plamienia w
poczatkowej ciazy moga wystepowac (to nigdy nie jest normalny okres), ale teraz sama juz zglupialam. Ostatni okres (2 tyg. temu) dostalam planowo tylko ze to wlasnie nie byl okres a takie brunatne plamienia, ktore trwaly 2 dni. Potem dzien przerwy i znow dzien plamienia (jeszcze mniej). Az sie boje zrobic test ciazowy... chociaz sama nie wiem na co czekam. Ech :o

Gość tatarata
a nie lepiej jest wg Ciebie wiedzieć?

po pierwsze w czasie ciazy nie ma okresu sa tzw plamienia ktore moga byc mylne z okresem zeby zaobserwowac cos takiego trzeba dobrze znac swoj organizm, kazdy dobrze wie ze w czasie okresu temperatura ciala spada do temperatury z pierwszej fazy jezeli zauwazymy plame krwi badz wieksze plamienia a podejzewamy ze jestesmy w ciazy bo np mamy jakies tam pierwsze objawy badz mierzymy temperature itd to powinnismy sie zglosic do lekarza bo kazde plamienie w czasie ciazy nie wrozy nic dobrgo