Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siuber

z braku faceta kobieta jest w stanie zrobić wszystko

Polecane posty

Gość siuber

by go mieć i zaciągnąć go do łóżka , jednak wcześniej ignorowała facetów i myśląc , ze może mieć każdego udawała niedostępną , potem jednak sama wskakuje do łóżka , cóż taki rodzaj

Gość jak sama wskakuje do lozka
do ladaco z niej :D

Nie zgodzę się z Tobą. Jak sie szanuje i ma zasady to tego nie zrobi , a wiem ze napewno takie są

Nie zgodzę się z Tobą. Jak sie szanuje i ma zasady to tego nie zrobi , a wiem ze napewno takie są no i co? będzie sama do końca i nie spróbuje?

Po prostu zacznie normalnie szukać faceta a potem z miłości taka pójdzie do łożka, a nie żeby go mieć tylko do seksu... Nie mówię, że nie ma takich kobiet jakie opisujesz u góry, ale takie kobiety odtrącają facetów by podwyższyć sobie samoocene tylko. Sprawdzić czy jest atrakcyjna jeszcze, a potem wlasnie staje sie naiwna i łapie bajery faceta, ale nie mow mi ze z braku faceta kobieta jest w stanie zrobic wszystko bo nie zawsze tak jes.

Gość Guziczka
no i są a facetow takich jeszcze wiecej i co bedziesz sie tak klocic do usranej smierci kto jak i z kim?? pozdro

Gość Guziczka
bo frajer po to jest :P a co ty myslalales z ebeda ci sluzyc? smieszny

Po prostu zacznie normalnie szukać faceta a potem z miłości taka pójdzie do łożka, a nie żeby go mieć tylko do seksu... chodzi mi głównie o około 28 starsze , one nie mają czasu już dlatego często wskakują same a czekanie sprawia ze dochodzą do szaleństwa czasem z miłości robią to już drugi raz

Hm to muszą być mocno zdesperowane.. Rozwódki, panny z dzieckiem itp itd.. Różnie to bywa... Hm... masakra. No ale wszyscy nie możemy być tacy sami, bo życie było by nudne...

Hm to muszą być mocno zdesperowane.. Rozwódki, panny z dzieckiem itp itd.. Różnie to bywa... Hm... masakra. No ale wszyscy nie możemy być tacy sami, bo życie było by nudne... większość samotnych to osoby zdesperowane i jestem pewny że każda absolutnie każda samotna też poszła by do łóżka gdyby tylko spotkała osobę swoich marzeń i ta osoba nalegała to samo jest z facetami i nie przegapiła by tej okazji

Ja byłam kiedyś samotna 1,5 roku i jakoś tak nie miałam. Oczywiście spotykałam się z facetami ale w relacji czysto koleżnskiej...