Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Lipiec 15, 2009 Nie wiem czemu:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może miałeś liścia na głowie Napisano Lipiec 15, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bende gwiazda na kafe Napisano Lipiec 15, 2009 nie przejmuj sie :o ludziki czasem tak mają :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nina Kaliente Napisano Lipiec 15, 2009 hahahaa bo słuchasz głupiej dziwnej muzy :D takiej okropnej że fuj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
palec grzebalec. 0 Napisano Lipiec 15, 2009 Nie dziwię się :O Teraz się słucha muzyki z iPodów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja kiedyś sobie Napisano Lipiec 15, 2009 podcięłem rzyły i tak szłem ulicom i tesz się na mnie gapily lódzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Lipiec 15, 2009 "palec grzebalec. Nie dziwię się Teraz się słucha muzyki z iPodów... " Ale oni nie widzieli że to z odtwarzacza mp3:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość różowy polo koszulek Napisano Lipiec 15, 2009 no jakbyś zapuścił dobrego transa albo rocka to nikt by nie patrzył :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Lipiec 15, 2009 Czasami tego transa puszczałem: http://www.youtube.com/watch?v=7d9hC0sssqs . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Lipiec 15, 2009 Ja tez kiedyś słucham sobie muzy, na mp3, ludzie się na mnie gapią, nie wiem w czym rzecz. Później okazało mi się, że ciagle telefon mi dzwonił w kieszeni, a wibry nie miałam. I się gapili ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość różowy polo koszulek Napisano Lipiec 15, 2009 dziwna muza :o paqito ma lepszą przeróbką. ale tak w ogóle to Ty słuchałeś tej muzy na słuchawkach czy na głośniku jak np. w komórce? bo nastolatki tak robią :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
palec grzebalec. 0 Napisano Lipiec 15, 2009 No to nie wiem czemu...Może miałeś bycze słuchawki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach