Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilne pilne pilne pilne pilne

Przesunięcie okresu - jak to zrobić??

Polecane posty

MUSZĘ przesunąć/'usunąć' najblizszy okres.... Wypada on 1 sierpnia, a wtedy wlasnie wyjezdzam pod namiot... Co mam zrobic?? Slyszalam,ze manipulac tabletkami antykoncepcyjnymi da sie przeskoczyc jeden okres. To prawda? Nie mam tabletek... zdeterminowana jestem isc do lekarza po recepte. I tu moje pytanie - czy lekarz wypisze ja tak od reki, czy moze zalecic jakies badania itd? Chodzi mi o to , by zamknelo sie to w jednej wizycie :/ Mam regularne miesiaczki, zero chorob.... Czy w ogole da sie przesunac ten okres? Nie za pozno sie za to biore..? Dopiero za okolo tydzien bede mogla isc do lekarza (jestem poza PL) , a wiec na okolo poltorej tygodnia przez planowana data okresu. Prosze pomozcie!!!!!!

Gość niezarejestrowana -
Na 99%, zeby lekarz przypisal Ci tabletki, musisz zrobic badanie krwi w kierunku hormonow... Ale tak, mozna przesunac okres za pomoca tabletek...

Gość lklklkkhhhhhhhhhhhh
Po pierwsze aby robić takie manipulacje (przesuwać okres) to musisz tabletki brać już kilka cykli. Po drugie jeśli nawet zdecydujesz się na tabletki to chyba powinnas wiedzieć że przez pierwsze trzy miesiące zazwyczaj występują plamienia o różnym nasileniu. Wiec obojętnie jak zrobisz będzie się coś z Ciebie lało. I albo wybierzesz okres przez 5 dni albo być moze będziesz latać z podpaską przez 3 miesiace, co wybierasz?

Gość monlisa
a no i jeszcze zawsze sie zaczyna opakowanie zaraz 2 dni po tym jak sie ciotka zacznie. weic juz niestety zapozno.

no nie no, co ja teraz zrobie :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(