Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta25kejsikowa

Szukam Hackera - hasło - zapłace

Polecane posty

Gość kobieta25kejsikowa

Zapłacę komuś za podanie mi hasła do konta na sympatii (onet) 40zł. Ta osoba nie logowała się na moim komputerze i nie za bardzo mam jak wysłać do niej plik. kejsikowa@o2.pl

Gość Cherkóles
to sobie aktywuj premium konto za 10 zeta w sympatii taniej Ci wyjdzie

Gość kobieta25kejsikowa
mam 25 lat i nigdy nie niałam chłopaka :o

Gość jajajajajaaajaja
to ja tez szukam osobe ktora wlamie sie na gg moj mail aannnnaa3@o2.pl

Gość kobieta25kejsikowa
Gdyby któraś z Was dostała linka do profilu swojego faceta od przyjaciółki która jest tam zalogowana - a jestem z nim długo czy też by się tak uśmiechała ;] mi się bynajmniej nie uśmiecha. Tym bardziej - że on siedzi teraz za granica.

Gość Pani Bovary
To i tak masz lepiej niz ja. Ostatnio wpisałam w google nika z adresu mojego ex i wyskoczyly mi strony randkowe z Litwy. Dal tam swoje zdjecia, podaje sie za Włocha, i ma jakies rozneglizowane 18-tki w dodanych kontaktach. Po prostu obleś. A ja za nim do tego czasu cały czas bylam posikana. Przeszło mi w jedną sekundę a potrzebowałam na to 2 lata! Faceci to swinie, kazdy jeden to zboczeniec i seksista :p

Gość jajajajajaaajaja
dokladnie dlatego lepiej z nikim sie nie wiaza co za czasy, lepiej byc samemu niz dawac dupy swiniom

Gość kobieta25kejsikowa
Pani Bovary jajajajajaaajaja wychodzi na to, że nikomu już chyba teraz ufać nie można.. :/ a on teraz sobie smacznie śpi, a mnie krew zalewa.

Gość Pani Bovary
Żebys chciala wiedziec, ze jaja. On ma 31 lat a ma napisane, ze szuka niezobowiazujacych zwiazkow, seksu i flirtu. Z tymi gówniarami przesadzil. Poza tym udaje normalnego faceta, ma firmę i pewnie dupek nie zdaje sobie sprawy jak bardzo ujawnil swoje dane/zdjecia. Mam ochote cos mu napisac, ale moze lepiej nie ruszac gówna jak smierdzi. I tak nie zobacze jego miny jak by to przeczytal ode mnie, a na pewno by sie w sobie spalił ze wstydu. Ja od teraz nienawidze facetów. To byla 3 porazka i mam dosc. Nie warto sobie zawracac głowy dla takich dupków. Olej to hasło i po prostu zamilcz, to go bardziej zaboli. Wyslij mu tego linka i powiedz, ze masz go gdzies.

Gość kobieta25kejsikowa
dziękuje za radę Pani Bovary z tym zamilczeniem i linkiem to chyba najlepsze wyjście Moja druga taka "porażka". Kolejne dwa lata wycięte z życiorysu, po poprzednich trzech. Człowiek w tym momencie ma dość a w każdym doszukuje już sam nie wie czego. Poprzedni mówił mi że jedzie do fryzjera czy jest umówiony z przyszłymi studentami którym ma wynająć mieszkanie a jeździł do "swojej drugiej dziewczyny" 90km dalej. Aż pewnego dnia, zapomniał telefonu (swojego drugiego w toalecie, pojechał do pracy), za chwile wleciał jak burza do domu.. już było za późno. Tamta od 3 dni starała się do niego dodzwonić.. a ja niby byłam "Panią sprzątaczka" która sobie dorabiała. A teraz kolejny.

Gość jajajajajaaajaja
i tak pojawi sie jakis frajer i zapomnicie o tym co oni wam zrobili bedzie pieknie jakis czas apotem powtorka z rozrywki eh i tak w kolo macieja, ja sie nie dam wiecej nabrac zero mezczyzn

Gość Pani Bovary
Ja tez juz mowie koniec! Zadnych fagasów. Tak to jest jak człowiek chce byc uczciwy, wteedy wszystko przeciw niemu. A oni wychodzą z tego dumni i idą dalej, a my rozmyslamy i doszukujemy sie winy w sobie. Ile ja przepłakałam nocy, ile zmarszczek od tego mam a to taki chujek. Az mi sie wierzyc nie chce ze mozna byc tak dwulicowycm.

Gość kobieta25kejsikowa
Uszkodziłam sobie wątrobę, przez poprzedniego, wypłakanych nocy nie liczę. Przedawkowałam z lekami. Potem płukanka w szpitalu, nie było już czego zwracać prócz krwi. Drugi raz tego nie zrobię, nikt/nic nie jest warte naszego zdrowia. Obiecuje już nie odezwać się do tego, niech sobie te konto z sympatii nie powiem gdzie wsadzi. Jak patrze po związkach obok tez nie lepiej, nie wiem co się z tym światem stało.

Gość kiedys nie bylo
tylu latwych kobiet..a niestety jakby s** nie dala to pies nie wezmie

Gość mój facet tez ma konta
na róznych sex randkach, powiedział, ze po to sie logował, ze bez logowania nie mozna zdjec ogladac, ale po choooj tam uzupelnia profil...:o:o

Gość Pani Bovary
Kejsikowa nie rób tak wiecej. Trzeba miec nadzieję, ze kiedys w koncu trafimy na swojego. Zupelnie nagle bez zadnego ostrzezenia i bez planowania. moj facet tez ma---> tylko po co wogóle sie loguje? po co on oglada te zdjecia? nie kumam facetów normalnie.

Gość Tores_NL
Witajcie. Oferuję usługę włamania na konto emailowe WP, O2, Onet, Gmail itd. Pieniądze biorę PO robocie. Cena 100zł - czas oczekiwania od 1 do 48 godzin. Mogę również podjąć się innych zleceń np. włamania na GG, FB. Więcej info na GG: 54191486 Pozdr. Tores_NL.

Gość Soldier policmajster z usa
Sraj na barnasia i mikuckich i zuromskixh i szafalowiczow i na komste to sa polaczkowe c***je yebane w d**y jak i borowy i kwiatkowscy

Gość gość
podaj nicka na sympatii tego swojego oblesia, załoze konto i napiszę do niego zobaczymy co tam zboczuch jeden napisze :D Poważnie mówię

Gość gość
Witam, Szukasz zaawansowanej grupy hakerskiej? Oferujemy Wszechstronne Usługi Hakerskie (Łamanie Haseł Facebook,Poczta i inne) Oferujemy również sprzedaż programów szpiegowskich PCKeylogger, MobileKeylogger ( na komputer/laptop , telefon) Chętnie przyjmiemy każde zlecenie. Nasz czas i pracę wyceniamy w zależności od zakresu usług. Kontakt : Email : eseto9000@gmail.com Pozdrawiamy, TeamEseto / tag szukam hakera , pomochakerska , szukam hakera pomoc , szukam hakera do złamania hasła , zlecę złamanie hasła , kto złamie hasło fb

Gość gość
Witam,Szukasz zaawansowanej grupy hakerskiej? Oferujemy Wszechstronne Usługi Hakerskie (Łamanie Haseł Facebook,Poczta i inne) Oferujemy również sprzedaż programów szpiegowskich PCKeylogger, MobileKeylogger ( na komputer/laptop , telefon) Chętnie przyjmiemy każde zlecenie.Nasz czas i pracę wyceniamy w zależności od zakresu usług. Kontakt :Email : eseto9000@gmail.com Pozdrawiamy, TeamEseto UWAGA: Professionalhelp05@gmail.com Sellsoftware64@gmail.com adamhacker@gmail.com Fasthacker@gmail.com Maximus3000@gmail.com to złodzieje uważajcie na nich nie przelewajcie im pieniędzy !!! / tag szukam hakera , pomochakerska , szukam hakera pomoc , szukam hakera do złamania hasła , zlecę złamanie hasła , kto złamie hasło fb

Gość gość
Witam, Szukasz zaawansowanej grupy hakerskiej? Oferujemy Wszechstronne Usługi Hakerskie (Łamanie Haseł Facebook,Poczta i inne) Oferujemy również sprzedaż programów szpiegowskich PCKeylogger, MobileKeylogger ( na komputer/laptop , telefon) Chętnie przyjmiemy każde zlecenie. Nasz czas i pracę wyceniamy w zależności od zakresu usług. Kontakt : Email : eseto9000@gmail.com Pozdrawiamy, TeamEseto / tag szukam hakera , pomochakerska , szukam hakera pomoc , szukam hakera do złamania hasła , zlecę złamanie hasła , kto złamie hasło wlamanie na facebook wlamanie na konto fb wlamanie na konto facebook haker do wynajecia haker na zlecenie zlamanie hasla do fb zlamanie hasla do facebooka jak sie wlamac na konto facebook jak odkryc haslo do konta facebook Djjddjd

Gość gość
WITAM SERDECZNIE WSZYSTKICH ! Jesteśmy zespołem ,który chętnie pomoże zielonym użytkownikom w zdobyciu haseł do przeglądarek czy też poczt , ataków DDOS. Nasz zakres opiera się głownie w wykradaniu haseł ,jak również pisanie exploitów czy też prostych keyloggerów . Jako,że mamy przeładowanie ostatnimi czasy prosimy o cierpliwość, nie mniej jednak postaramy się na odpisanie każdej wiadomości KONTAKT: fasthacker1000@gmail.com UWAGA NA OSZUSTA POWYŻEJ ESETO9000@GMAIL.COM ostatnimi czasy dostajemy serie zgłoszeń o wyłudzeniach tego złodzieja prosze o kontakt poszkodowanych !!!

Gość gość
WITAM SERDECZNIE WSZYSTKICH ! Jesteśmy zespołem ,który chętnie pomoże zielonym użytkownikom w zdobyciu haseł do przeglądarek czy też poczt , ataków DDOS. Nasz zakres opiera się głownie w wykradaniu haseł ,jak również pisanie exploitów czy też prostych keyloggerów . Jako,że mamy przeładowanie ostatnimi czasy prosimy o cierpliwość, nie mniej jednak postaramy się na odpisanie każdej wiadomości KONTAKT: fasthacker1000@gmail. com UWAGA NA OSZUSTA POWYŻEJ ESETO9000@GMAIL.COM ostatnimi czasy dostajemy serie zgłoszeń o wyłudzeniach tego złodzieja prosze o kontakt poszkodowanych !!!

Gość gość
WITAM SERDECZNIE WSZYSTKICH ! Jesteśmy zespołem ,który chętnie pomoże zielonym użytkownikom w zdobyciu haseł do przeglądarek czy też poczt , ataków DDOS. Nasz zakres opiera się głownie w wykradaniu haseł ,jak również pisanie exploitów czy też prostych keyloggerów . Jako,że mamy przeładowanie ostatnimi czasy prosimy o cierpliwość, nie mniej jednak postaramy się na odpisanie każdej wiadomości KONTAKT: fasthacker1000@gmail.com UWAGA NA ZŁODZIEJA ESETO9000@GMAIL.COM Pełno jego spamu w internecie, wszystkich poszkodowanych prosze o kontakt ze mną!!! WITAM SERDECZNIE WSZYSTKICH ! Jesteśmy zespołem ,który chętnie pomoże zielonym użytkownikom w zdobyciu haseł do przeglądarek czy też poczt , ataków DDOS. Nasz zakres opiera się głownie w wykradaniu haseł ,jak również pisanie exploitów czy też prostych keyloggerów . Jako,że mamy przeładowanie ostatnimi czasy prosimy o cierpliwość, nie mniej jednak postaramy się na odpisanie każdej wiadomości KONTAKT: fasthacker1000@gmail.com UWAGA NA ZŁODZIEJA ESETO9000@GMAIL.COM Pełno jego spamu w internecie, wszystkich poszkodowanych prosze o kontakt ze mną!!!

Gość gość
Hej! Znam mega opcje by włamać się komuś na FB :D Można to zrobić programem który jest poniżej: http://chomikui.pl/55628

Gość gość
Potrzebuje osoby która pomoże mi dostać się do mesengera osoby która niszczy mi życie swoimi oszczerstwami

Gość Nazywam się Mullen Znam pr

Nazywam się Mullen
Znam profesjonalnego hakera o imieniu Raymond, który pracował dla mnie w tym tygodniu. Oferuje bardzo legalne usługi, takie jak usuwanie niepoprawnych rekordów w Internecie, bez śledzenia ich, klonuje / hakuje telefony komórkowe, włamuje się na konto Facebook, instagram, WhatsApp, e-maile , Twitter, konta bankowe, Skype, USUWANIE RAPORTÓW KREDYTOWYCH, śledzenie połączeń. Pomaga także w pobieraniu kont, które były pobierane przez hakerów. Jego opłaty są przystępne, niezawodne i w 100% bezpieczne. uznanie, skontaktuj się z nim pod adresem poniżej ...
E-mail: raymondhackers11@gmail.com
Whatsapp: +1 908-975-9528