Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona w zwiazku

Jak poznac czy on...

Polecane posty

Gość zagubiona w zwiazku

Hej, Byc moze moj post wyda Wam sie banalny i naiwny, dla mnie jednak jest to istotne. Otoz jestem samotna matka z poltorej rocznym dzieciaczkiem i od jakiegos czasu moj spokojny umysl zostal zmacony przez faceta. Pracuje obok mnie( wlasciwie to ja juz tam nie pracuje), ale wczesnie caly czas sie patrzyl, usmiechal, przechodzil obok mojego miejsca pracy i patrzyl i szukal mnie spojrzeniami. Jest fryzjerem, ale tylko meskim i wczoraj odwazylam sie pojsc do niego z moim synkiem. Byl uroczy, przemily, ale rozumiem, ze to jego praca :-( TAk slodko zajal sie moimi wlosami, by zalozyc peleryne, ze myslalam iz odjade. I nie wiem czy on jest zainteresowany mna, nie wiem jak to sprawdzic, tzn.:wydaje mi sie , ze jest,ale nie wiem. Nie chce sie narzucac i proponowac spotkania pierwsza czy nawet wspomniec cokolwiek o jakims wspolnym wyjsciu. Moja wizyta byla bardzo urocza. Nie wiem jak poznac czy facet jest toba zainteresowany bardziej?? Jak to rozegrac?? Dodam, ze on mysli, iz ja mam faceta.

Gość + chipy
ale skad wiesz co on mysli?

Gość zagubiona w zwiazku
widzial mnie kilkakrotnie z ojcem mojego dziecka

Gość blondyneczka2312
kochana pomysl ze sa juz takie czasy ze nie tylko facet pierwszy moze zaproponowac spotkanie czy rozmowe.postaraj sie umowic na spotkanie przy kawie czy spacer po parku z synkiem. Zobaczysz jakie ma podejscie nie tylko w pracy do dziecka ale i normalnie a przedewszystkim zobaczysz czy naprawde sie mu spodobalas. nie uzalaj sie ze jestes sama czy cos w tym rodzaju bo chlop sie wystraszy ale poprostu powiedz ze czesto czujesz sie samotnie i nie masz z kim tak normalnie pogadaclub wyjsc na kawe i jestes bardzo otwarta osoba i lubisz towarzystwo fajnych i uroczych osob :P mam nadzieje ze ci sie uda:* pozdrawiam:*

Gość zagubiona w zwiazku
Jestes kochana Blondyneczko!!!!!!!!!!dzieki!!!

Gość blondyneczka2312
ja jestem raczej odwazna osoba i wolalabym sprobowac inaczej mozesz stracic szybko cos na czym ci poczatkowo troche zalezy a jeszcze jak ci sie podoba to hmmmmm cudnie bedzie :)

Gość zagubiona w zwiazku
Widuje go codziennie.Widze przez szybe jak pracuje i to samo on mial jeszcze do niedawna( gdy pracowalam) ze mna.Wczoraj zanim poszalm sciac malemu wloski, to siedzialam sobie w ogrodku kawiarenkowym na kawie a on przeszedl obok,powiedzial czesc ;-) i poszedl dalej, bo chyba nie byl pewien czy jestem tam sama a za doslownie 3 minuty znowu przeszedl, tyle ze od innej strony i nie widzial, ze ja go widzialam w odbiciu w szybie, ze spoglada. No ale nic z tego nie wyszlo, choc smiac mi sie chcialo.Dlatego tez poszlam z malym do niego na sciecie. W rozmowie stwierdzil, ze JESLI bedzie mial dzieci, to chcialby miec ich kilka hehe i zapytal mnie czy mam tylko synka i czy chcialabym jeszcze dzieci i w ogole zszokowal sie mojego synka imieniem, bo pochodzi z tego samego kraju co jego imie. No i jeszcze( juz po strzyzeniu) znalazl kamyczek, ktorym bawil sie moj synek i powiedzial, ze go sobie zachowa. Kamyczek o dlugosci niecalego centymetra. Ale jestem glupia..;-) Ale bardzo chcialabym go poznac blizej..Nie wiem czy on chce..I to jest problem..

Gość zagubiona w zwiazku
ja tez jestem odwazna, tyle ze nie chce wyjsc na idiotke albo na taka, ktora szuka nowego taty dla dziecka.

Gość blondyneczka2312
nie przesadzaj poprostu idz do niego z synkiem czy jak go gdzies spotkasz i zaproponuj nic nie tracisz. tym bardziej ze jestes mloda a to ze szukasz taty dla dzieciaczka to nieee... tak to tylko mowia stare babki co nie maja co rozpowiadac ;P

Gość zagubiona w zwiazku
sprobuje jutro :-) dzieki sliczne

Gość blondyneczka2312
tylko daj znac jak tam bylo i co jest... :P powodzenia:)

Gość hdhdbgfsdhsd
a może on się uśmiechał do męża? bo stereotyp fryzjer mężczyzny to gej :P

Gość zagubiona w zwiazku
o.k. buziaki