Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pola 83

Wizyta u matki faceta.

Polecane posty

Gość Pola 83

Gość Pola 83
aaa,sorry ,nie wkleil sie caly temat. Jade do mamy mojego faceta ,bedziemy wracać z wyceczki ,prosto z trasy i zajedziemy do jego rodzinnego miasta na 4 ry dni.Mam pytanie-co powinnam kupic jego matce? Kwiaty? cos slodkiego? Dodam ,ze jestem przerazona ta wizytą .Boje sie ,jak mnie jego rodzina odbierze ,bo jestem rozwódka ,bedziemy sie widziec pierwszy raz .Ciarki mnie przechodza ,choc nie przyznaje sie przed moim facetem.

Ja bym nic nie kupowała . No chyba że byłyby jej imieniny.

Gość Pola 83
No ale tak z pustymi łapami mam do niej jechac? Czy to wypada? Tym bardziej ,że to pierwsza wizyta i to na cztery dni. Mój facet ,jak był u mojej mamy ,to dał jej bukiet kwiatów.To prostsza sprawa ,jeśli chodzi o to ,co wręcza mężczyzna. Wydaje mi sie jednak ,że coś powinnam kupić...

Gość im in love happy girl
ja bym kupila alkohol.... baylis, czy inny likierek

alkohol tak( winko, likier) ale najpierw zapytaj narzeczonego czy jego mama w ogóle pije :P, moga byc jakies czekoladki, ciasto, cokolwiek , ale faktycznie nie poiwnnas tak zupełnie bez niczego sie pojawic

Gość luśka pump
moim zdaniem coś słodkiego typu casto lub jakieś czekoladki. Raczej nie kupuj alkoholu. Alkohol raczej sie daje na imieniny lub urodziny a nie bez okazji. Jego mama moze nie pije, nie lubi alkoholu i nie wiadomo jaki ma do tego stosuken ;p ciasto bedzie najbezpieczniejsze

Gość Pola 83
Dziękuje za rady .Zdecyduję sie chyba na jakieś czekoladki ładnie zapakowane. Ewentualnie dokupię jeszcze jakąś dobrą kawke.Powinno byc ok. Alkoholu jego mama raczej nie pije,to starsza osoba i alko mogłoby byc ryzykownym podarkiem;).