Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnh

Czy któraś z Was miała wycinaną nadżerke ??

Polecane posty

Gość bnh

Witam :) Wczoraj dowiedziałam się że mam dosyć dużą nadżerke :( dr. ginekolog powiedział mi że, będe miała ją wypalaną lub wycinaną,wszystko zależy od wyniku badania cytologi. Słyszałam że nadżerke się wypala,ale o wycinaniu pierwszy raz usłyszałam.Czy któraś z Was miała ją wycinaną ??

Gość ile tych dzieci on tam ma
a rodziłaś już?? bo z tego co wiem to wypalanie robi sie u kobiet które rodziły. u nieródek się wymraża. ja właśnie miałam wymrażaną. po zabieru bardzo bolał mnie brzuch, jak na okres ale z większą siłą. nospa i sen pomogły;) potem przez tydzien bardzowodniste upłay i w tej chwili mam super wyniki;)

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiaiaiaiiaiia
a gdzie ejst ta nadzerka???? kurde, 26lat i nie bylam u gina, mysle o wizycie prywatnej,ale jakos krepuje sie :O widziaam fotel jak bylam u rodzinnego, bo tam tez przyjmuje gin na nfz-boje sie tegpo fotela, jak tam wejsc w ogole?? jak sie przygotowac przed, jak wyglada wizyta, badanie jak sie jest..., nie wspolzyje :P

Gość bnh
tak rodziłam,mam dwójke dzieciaczków. Też słyszałam że u kobiet które nie rodziły wskazane jest leczenie a nie wypalanie. Ale co z tym wycinaniem troszke się boje ?

Gość ile tych dzieci on tam ma
na temat wycinania niestety nic nie wiem, szukałaś na necie??

Gość bnh
szukałam i nic :( piszą tylko o wypalaniu,pędzelkowaniu i zamrażaniu i innych też skutecznych metodach ale o wycinaniu nie :( a może ja mam jakiś nowotwór ? i dr.będzie mi wycinał :(