Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aden

nienawidze Martina Bashira

Polecane posty

Gość koooooooo
a co za jeden?

Gość na dobry początek
jak on mógł przeprowadzic taki wywiad :o prawda idz kobieto sie lecz :classic_cool:

Gość koooooooo
aaaa ten:) a dokładnie to za co go tak nienawidzisz? Przypuszczam że mj był twoim idolem ale każdy ma prawo mieć swoje zdanie zresztą za tym wszystkim idą pieniądze czyż nie?

nienawidze go za to w jakim swietle przedstawil MJ w jego filmie, zrobil z niego dziwoląga z odchyłami:o wlasnie ogladnelam sobie poraz kolejny ten film na YT i zygac mi sie chce jak mozna przedstawic cos tak niewinnego jak milosc Michaela to dzieci w sposob tak pedofilski,chory:o nienawidze tego kolesia...

Gość J_Looooooooooooooooo
to ja sie przyłaczam ludzie z otoczenia MJ mówia ze ten wywiad dobił Michaela, czy to prawda ze MJ go pozwał do sadu?????????

Gość koooooooo
Aden może się już uspokój ten film ma już jakieś dwa lata,a poza tym nic nie możesz zrobić.

Gość koooooooo
hej j_loooo o tym nie słyszałam

no pozwal go, ale niewiem co z tego wyszlo nie uspokoje sie , bo ta wsza dopiero teraz po jego smierci przeprosila Michaela io nazwala go swoim przyjacielem:o no SORRY!!!

Gość J_Looooooooooooooooo
przyjacielem :o szok co za dupek, mam nadzieje ze rodzina Michaela mu nie odpusci. Chciał szczerego wywiadu, MJ mu zaufał a ten tak chamsko zmontował ten wywiad

Gość P.Y.T.
ja tez, ja tez najpierw wyłudził info od ksieznej Diany dlatego Michael zwrocil sie do niego, bo miał bzika na punkcie rodziny krolewskiej ten film miał podniesc jego reputacje pokazac go z bliska, jakim był naprawde a bashir pomontowal wszystko, pokazal urwane wywiady dodal swoj, inny niz na poczatku komentarz tuz po wyswietlenieu tego filmu, był on nazwany- najdłuzszym samobxjstwem na ekranie mam wielka zlosc o to, co Ameryka zrobiła Michaelowi ludzie wokól niego jednak, sama w głebi duszy przyznaje, ze i Michael nie pomagal a raczej pomagal w samodestrukcji po pierwsze operacjami- chodzi o to, ze Michael zawsze dazyl do ideału przeciez był piekny, w kazdym roku w latach 80-tych on jednak nie wiedziec czemu szedł dalej i dalej a wiadomo, operacje zwiazane sa z bolem i srodkami znieczulajacymi oraz przeciwbolowymi brał te srodki- kiedy jednak ktokolwiek, a było przynajmniej kilkanascie takich osob, probował mu pomoc, on zaprzeczał ze ma problem maskował wszystko, był w tym niesamowicie perfekcyjny i uparty dzieci, chlopcy- jakakolwiek nie byłby prawda, nie dyskutuje w tej chwili o tym, to mimo wszystko nie powinien bashirowi mówic o tym, ze normalne jest spanie z obcymi chłopcami w lozku nie chodzi mi o moja reakcje, ja poprostu tylko pomyslalam- hmmmmmm chodzi o Ameryke to jest Ameryka tam jest inaczej nawet, niz u nas jesli chodzi o takie kwestie, oni s bardzo drazliwi no, tam to jzu go na pewno nie zrozumieli on liczył na zrozumienie, przyzwolenie był naiwny tam nie mozna mówic o sypianiu z chłopcami, oczywiscie nawet jesli mówił, ze chodzi o spanie, ciasteczka itd niestety- niepotrzebnie o tym mówił tym bardziej, ze był wczesnie oskarzony o pedofilie i zaczęło sie to był najwiekszy poczatek konca to było najgorsze ................................... jesli jego zdrowie nie byoby w tak fatalnej kondycji, to jeszcze uratowałby swoja kariere w to lato był tak wielki, ze byłby w stanie tego dokonac ludzie czekali na prawdziwa muzyke, na niego czekali ale poza nawet narkotykami, trawiły go najprawdopodobniej choroby genetyczne, jak lupus oraz niszczył go bol po operacjach.... jesli isntiało w ogole jakies wyjscie dla niego- to ostatni dzwonek był na to 16 lat temu mial te nieszczesna lise marie, ale ona kiedy zorientowała sie, ze zycie z Michaelem to nie bajka, wzieła nogi za pas Michael juz wtedy borykał sie z narkotykami i wtedy, mizmo, iz był mężem i był po oskarzeniach o pedofile, urzadzal przyjecia pizamowe dla chłopcow w koncu lisa odeszła .................................................... barykadował sie przed wszystkimi poprostu widzę, ze on równiez był żrodłem autodestrukcji natomiast nie oceniam go krytycznie, poniewaz doswiadczył takiej sławy, w takim wieku i był tak utalentowany, ze zwykli ludzie nie maja prawa go oceniac

Aden moze wynajmiemy płatnego morderce...mam jakies oszczędności

ja tez cos tam mam... wiesz lepiej bym sie poczula gdybym wiedziala ze 'to cos' juz nie chodzi po tym swiecie..:(

Gość onjaaaa
Nieźle was popierrdoliło 🖐️ :D Czy któraś z was nawiedzonych kretynek znała Jacksona osobiście? Skąd wiecie, że nie był dziwakiem? Na pewno nie był normalny, ale tu akurat nie ma się co dziwić, bo skoro miał takich fanó jak Wy.... :O:O

jak Ci sie cos nie podoba to nie pisz - proste

Gość onjaaaa
Macie paranoję :O Jak można życzyć facetowi śmierci? BTW, ten dokument był mocno przesłodzony, szczególnie na początku. I skąd do cholery wiecie, że facet nie pokazywał prawdy? Byłyście tam? Widziałyście jak Jackson egzystuje na codzień?

kolezanko, czlowiek Michaela nagral ten wywiad tylko ze stal z boku i z jego perspektyw wygladalo to wszytsko calkiem inaczej. Bashir poucinał wypowiedzi i dodal wlasne perfidne komentarze.. zreszta co ja Tobie bede tłumaczyc Twoje zdanie lata mi kolo dupy 🖐️

Gość onjaaaa
A mi wasz fanatyzm nie lata koło dupy. Jesteście niebezpiecznymi wariatkami :O 🖐️

to po co tu piszesz skoro Ci to lata?:D:D

Gość onjaaa
Naucz się czytać ze zrozumieniem, fanatyczko:O

aa nie lata Ci sor zle przeczytalam :classic_cool: a co my Ci zlego robimy?? 'dyskusja ogolna' jak sama nazwa wskazuje mozna gadac o czym sie chce