Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondyneczka2312

wieczory we dwoje ... jakies pomysly??

Polecane posty

Gość blondyneczka2312

Jestem w zwiazku 2 lata. Nie mieszkamy razem. Moj facet pracuje fizycznie i jak sie spotykamy jakos kolo 19-20 to on jest zmeczony i jak lezymy i ogladamy jakis film to zaraz usypia...ani pogadac ani posmiac sie a juz nie wspomne ze cos porobic... A nawet jak sie spotkamy i nie jest bardzo padniety to juz nie mam pomyslu co robic w domu z nim wieczorami... Ogladanie filmu na tv czy kompie (obecne co sa w kinie to juz je obejrzelismy) odpada bo to codziennosc. Czasem jak go dopadne to wypielegnuje mu twarz....typu maseczka, krem, oczy zelem...raczki itp...itd... Czy macie jakies pomysly... Co wy robicie dziewczyny??

Gość joozio
na spacerek mozna wyjsc, nad pobliskie jeziorko np. zjesc na miescie zamiast w domu..

Gość Expert z wioski
Zrób mu striptease, jeśli masz warunki (w domu, mam na myśli) Jak go to nie ruszy z kanapy to musi być nieźle wy.... po tej robocie

Gość blondyneczka2312
hej no poprostu czasem tak na niego patrze i ma sucha skure to o niego dbam:P czasami idziemy na pizze hawajska czy kebaba gofry lody :P na zakupy ostatnio ze mna poszedl jak mial wolne ale jak sie widzimy codziennie to wiecie takie siedzenie to troche przynudza a seksik to fajna sprawa tez jest tylko ilez mozna go uprawiac :P

12:25 [zgłoś do usunięcia] blondyneczka2312 (blondyneczka2312@o2.pl) hej no poprostu czasem tak na niego patrze i ma sucha skure to o niego dbam czasami idziemy na pizze hawajska czy kebaba gofry lody na zakupy ostatnio ze mna poszedl jak mial wolne ale jak sie widzimy codziennie to wiecie takie siedzenie to troche przynudza a seksik to fajna sprawa tez jest tylko ilez mozna go uprawiac Poczytajcie razem słownik ortograficzny, będzie korzyśc dla obojga. Może wtedy Jego \"sucha skura\" sie poprawi

myslę że jestes z niewłasciwym człowiekiem.. skoro samo przebywanie w jego towarzystwie nie daje Ci satysfacji :P:D

Gość blondyneczka2312
striptiz... a macie jakis fajny kawalek przy ktorym bym mogla to zrobic bo na sucho to glupio :P ale juz robilam kiedys :P to myslalam ze dojdzie bez dotkniecia mnie :P zreszta on to jak mnie zobaczy w spodniczce czy w bielizie to juz szaleje :P

satysfakcja z przebywania to jedno, no ale ile mozna rozmawiac lub siedziec bezczynnie gapiąc sie na siebie lub w tv ?

No to kobieto nie masz problemów więc na Boga... nie wymyślaj ich sobie na siłę :D

Gość joozio
zrubcie sobie dziecko. wtedy nie bedzie nudno :))

yeez satysfakcja z przebywania to jedno, no ale ile mozna rozmawiac lub siedziec bezczynnie gapiąc sie na siebie lub w tv ? Jesli własnie to się lubi... i oboje to lubią... to tak można do konca zycia :) zresztą... jak długo będą tak beztrosko gapić sie w tv - niech korzystają... póxniej przyjdą obowiązki dzieci.. i takie tam i zatęsknią jeszcze za tym słodkim lenistwem :)

Gość blondyneczka2312
ania1311 nie wiesz o co chodzi to co piszesz KOCHAM GO i kocham z nim przebywac ale poprostu ile mozna siedziec przed tv dzieki za obrone yeez :P a ty Britnej z Pirs moze bys sie zastanowila pisze szybko grzeje slonce przez okno to nawet nie patrze jak wiem ze skora to przez ó wiec moze przestan ty nie jestes idealna :P

Gość blondyneczka2312
to tez prawda :P hehehhe ale na dziecko to narazie nie chce czasow bo mam niepelne 19 lat:P ale jesli o to chodzi to korzysta sie ...:P:P:P hehehehhe

Ja swojemu robię romantyczną kolację, kiedyś graliśmy w monopol, chinczyka, filmy na kompie, striptiz lub spacerek albo wspólna kąpiel...lub jak mówisz salon SPa

Gość słomiana słomka
masaz..wzajemny :) albo romantyczna kapiel i kolacja.. kino...duzo jest pomyslow

blondyneczka2312 (blondyneczka2312@o2.pl) ania1311 nie wiesz o co chodzi to co piszesz KOCHAM GO i kocham z nim przebywac ale poprostu ile mozna siedziec przed tv dzieki za obrone yeez Możliwe że nie wiem o co chodzi... wszak zbyt duża różnica wieku nas dzieli, żebyśmy mogły się zrozumiec :)

ania - gdyby to bylo takie slodkie to by nie szukała pomyslow... a skoro szuka to cos trzeba znalezc :D

Gość blondyneczka2312
kąpiele sa co trzy dni kochamy sie roznie masaz tez jest ;P spacery niedzielne sa jezdzimy nad wode ale mi chodzi tylko o wieczory :P

Gość joozio
a moze porozmawiajcie o czyms. o czyms oderwanym od rzeczywistosci: - np. o sposobie wychowania przyszlych dzieci, czy karac czy raczej chwalic? - co bys zrobil jakbys wygral w totka. i jak sie ustrzec przed sepami. takie rozmowy sa fajne bo nie dotcza codziennosci a sie jeszcze bardzije poznajeci na wzajem

Weź Ty się zajmij czymś pożytecznym w ciągu dnia to wieczorem nie będziesz miała głupot w głowie :D jesteś znudzona bo się lenisz i nic nie robisz i jak przychodzi facet po pracy zmęczony to Ty jesteś zmęczona nuda i chciałabyś coś robić... litości... :D

Gość blondyneczka2312
taaa ja wiem co by zrobil gdyby wygral w totka ... wyjechalby i by nie wrocil jak to na zarty powiedzial:P:P:P a tak naprawde to by mnie wzial na zaje****e wakacje postawil dom dla nas zorganizowal wesele i by splodzil tyle dzieci zeby mial sie z kim bawic ;P on jest poprostu kochany :P duuuuzo rozmawiamy ale tez czasem trzeba cos porobic ;P

Gość blondyneczka2312
a co ja mam robic w wakacje czasem jestem zmeczona bo mam kawalek podworka i musze jezdzic sobie kosiareczka czestoi sprzatam ale to mnie nie meczy a mam troche do tego :P jak przyjedzie moj siostrzeniec to masakra jest to wtedy jestm padnieta i szybciej usne jak on ;P a ciekawe co ty robisz :P