Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marika...D

Rokitki

Polecane posty

Czy warto jechać nad jezioro do Rokitek? Kto tam był??? Jest tam jakieś pole namiotowe? i w ogóle jak macie jakieś fotki to pokażcie bo na necie strasznie mało jest...:)

Gość malinnaaaa
tylko biedaki plebs tam jeżdzi

no wiesz ja mam tam ok 80km i nigdzie bliżej jeziora nie ma więc gdzie mam jechać? nad zalew do mietkowa?? z reszta pytałam ludzi którzy tam byli a nie takich którzy nigdzie nie jeżdżą tylko się wymądrzają....

Gość cnjkefj
Rokitki są spoko:D

a coś więcej możesz napisać? nadają się na wypad z chłopakiem na weekend?? Jest tam pole namiotowe??

Gość cnjkefj
wiesz co...szczerze mówiąc to nie wiem czy jest tam pole namiotowe.... Mam tam 7 km, więc nigdy się tym nie interesowałam:)

Gość minutka ...
dobre pytanie... Też chciałabym wiedzieć czy jest tam pole namiotowe:)

Gość KAJAKAGOKADA
rece i macki opadaja,,, ktos ma 7 km i nie wie co tam jest... w zyciu nie sluszalam o Rokitkach, a juz wiem czy istnieje pole namiotowe> Google macie? A mozg macie?

Gość minutka ...
w googlach nic nie ma o polu namiotowym i w ogole malo o rokitkach a moi znajomi tam jezdza i twierdza ze jest super tylko nikt nie wie czy jest tam pole namiotowe... P.S Rokitki są jakieś 27km od Legnicy

Gość smfnjfue
Ja bylam na rokitkach i jest naprawde super;) Ciepła woda;d;d Da sie szybko opalic;d a pole namiotowe tez nie wiem czy jest i wlasnie szukam , bo tez mam zamiar sie wybrac ;]