Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poiuytfghbnjm

ile powinnam wazyc przy wzroscie 174cm by nosic rozmiar 34????

Polecane posty

Gość poiuytfghbnjm

nie zal mi cycek :O, bo ich nigdy prawie nie mialam, nawet przy wadze 73kg :O by nieznaczenie wieksze niz teraz. tylka tez mi nie zal, bo biodra mam dosc szerokie z natury, wiec i tak bedzie wiekszy.

Pytasz o rozmiar dżinsów np? Bo dżinsy jakoś nie idą w parze z sukienkami i bluzkami.

Gość poiuytfghbnjm
jeansy chcialabym nosic 26, reszta 34.

Gość poiuytfghbnjm

Gość 8olivka8
ja mam 164 wzrostu ..moja waga wacha sie miedzy 41kg 44kg bo raz schudne raz przytyje troszeczke.. I nosze rozmiar spodni 32/34 zalezy jak wypada wiec bys MUSIALA BYC BARDZO Chuda zeby przy takim wzroscie taki rozmiar nosic tak mi sie zdaje bo ja jestem bardzo szczupla;/

Gość jaktak
o fuj....174 cm wzrostu i rozm.34? to az zal patrzec

ja mam 165cm, moja waga obecna to 48 kg i noszę rozmiar 28 albo 29

Gość jhbjgjkgkuk
przy 170cm ważę 54kg i noszę 36 wszytsko zależy od szerokości bioder

Gość 8olivka8
aha a 32lub34 to chodzi mi o rozmiar ogolny na metce .

a Ty jeszcze jesteś wyższa, więc wolę nie myśleć ile musiałabyś ważyć...:O Ile ważysz obecnie?

Gość 8olivka8
no to nie rozumiem po co chcesz nosic mniejszy rozmiary wydaje mi sie ze chyba wszystko ok jezeli 36 nosisz a to tez maly rozmiar ;)

Gość nie chudnij tak bardzo
zastanów sie czy warto... fajnie byc szczupłym, bo to dobrze wygląda, ale rozmiar 34 przy twoim wzroście bedzie wyglądał tragicznie...najmniej 36, przy 38 jak dla mnie jest kobieco:)

Gość poiuytfghbnjm
waze niecale 57 kg i nie wiem dlaczego ale wcale nie wygladam chudo :O, jeansy nosze 27 czasem 28. wymiary: 85cm :O biust 64 talia 93 biodra.

Gość 8olivka8
dokladnie ... tez sie z tym zgodze.. ja jestem bardzo szczupla i nie moge przytyc:(a jem wszystko co popadnie:D

Gość 8olivka8
ale przy Twoim wzroscie to chyba dobra waga nie przejmuj sie .. pewnie masz sexowne kraglosci.. i juzzz faceci to lubia .. ;)

Gość poiuytfghbnjm
ja teraz jestem po prostu szczupla, a chcialabym byc baaardzo szczupla :(, gora juz mi pewnie i tak nie schudnie, a nawet jesli - to nie tragedii nie bedzie. lubie wystajace obojczyki, a cycow nigdy nie mialam, chce schudnac z tylka i nog wstretnych :O, w udach mam 51cm!!!!!

Gość poiuytfghbnjm
hahaha :D kraglosci przy 57kg i 174cm ??

Gość 8olivka8
to o co Ci w takim razie chodzi?? bo juz nie rozumiem:D czy nazekasz ze jestes za gruba czy za chuda?? :D

Gość poiuytfghbnjm
za chuda w cyckach ;), ale na to nic nie poradze, bo nawet jak wazylam 73kg byly nieznaczenie wieksze. chcialabym nosisz rozmiar 34 i zastanawiam sie ile schudnac powinnam (obecnie waze 57kg)

Gość 8olivka8
ale co jak chuda w cyckach ze masz je zamale czy co?? bo piszesz ze masz problem z udami i z tylkiem ojeny jakas obsesje masz.

Gość poiuytfghbnjm
tak, mam bardzo male (85cm). nie mam obsesji, nie uwazam sie za gruba, wiem ze jestem szczupla, ale chce byc baaardzo szczupla, tak by moc nosisz rozmiar 34.

Gość 8olivka8
no to jak chcesz nosic rozmiar 34 to chyba powinnas wazyc okolo 47/50 kg bo ja nosze rozmiar 32/34 a to wychodzi ze to jest xs lub s zalezy jak wypada dany ciuch a ja waze OBECNIE 41 kg ;/

Gość poiuytfghbnjm
ale Ty jestes sporo nizsza. (1)64cm - 44 kg = 20 roznicy (1)74 - te 20 roznicy = 54 kg chyba ok 54 kg zaczelabym nosic 34 na styk ??? tylko nie wiem czy dobrze mysle.

Gość 8olivka8
tez mam maly biust ale gdybym miala wiekszy pewnie by to nie wygladalo proporcjonalnie do mojej reszty ciala.. czasami trzeba siebie zaakceptowac .. ja chce przytyc i nie moge.. wszyscy pisza albo mowia (CHCE SCHUDNAC) a ja wrecz przeciwnie;/ :( buu nawet niewiecie jaki to koszmar isc do sklepu szukac dzinsow i czasami bywa ze rozmiar 32 jest na mnie zaduzy;/ Ale nie jestem jakas anorektyczka czy cos bo wygladam normalnie.. poprostu jestem bardzo szczupla

Gość 8olivka8
no mozliwe ze 54kg ale mi sie zdaje ze to zalezy od ubrania

wszytko zalezy od proporcji są kobiety dzielą się jak wiecie na 2 typy: gruszka i jabłko. Gruszka to typowo kobieca sylwetka, drobne ramiona, wąska talia, bioderka, odstający tyłeczek. Jabłko to typowe babochłopy z szerokimi barkami, ramionami, płaskim tyłkiem, a tkanka tłuszczowa odkłada im się w okolicy brzucha.

Gość 8olivka8
poiuytfghbnjm: a ile masz lat jezeli moge wiedziec? ja mam 18

Gość poiuytfghbnjm
25 ;)