Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zycie przegrane

nie mam znajomych, dlatego nie zakladam konta na N-K

Polecane posty

Gość zycie przegrane

bo to WSTYD bedzie jak dodam sobie 25 znajomych bo wiecej nie mam, a oni wszyscy beda mieli po 200--300 srednio pozatym, przy tak malej ilosci znajomych, nitk nie bedzie ogladac ani komentowac moich zdjec :(

Gość yhjmhfnhmgb
alemasz problem, zaloze sie ze bedziesz miala wiecej nic 25 znajmych, bo niektorzy specjalnie wysylaja zaproszenia tylko dlatego zeby miec wiecej znajomych, wiec sie nic nie martw ;))

Ale masz problem :O Pomyśl sobie, kto normalny ma w realu 300 znajomych, ale takich z którymi się widzi i spotyka? Właśnie to wkurza mnie w n-k, że ludzie wysyłają sobie zaproszenia, chociaż wcale się nie znają :O Mnie też wysyłają zaproszenia ludzie, których nigdy w życiu nie widziałam na oczy, a jak wysyłam im wiadomość "znamy się?" to albo nie odpisują, albo pisz głupoty w stylu: " Jestem koleżanką/ kuzynką / siostrą - (dajmy na to, mojej znajomej - Ani". :O:O Więc nie przejmuj się, załóż sobie konto, a zdjęcia przecież nie musisz dodawać, ewentualnie możesz zablokować możliwość dawania komentarzy

Gość koi koi
ja mam jedynie 120 znajomych, bo gdybym miała przyjmować wszystkich ludzi, których widziałam raz na oczy w sklepie to bym dostała pierdolca. z 500 by się ich spokojnie uzbierało. daj spokój, wstydem jest posiadanie w znajomych ludzi, którzy tymi znajomymi nie są, a nie 25, których dobrze znasz 🖐️

Gość małe_cycki_
daj sobie na luz :) Ja mam chyba tylko z 80 a są to moi prawdziwi znajomi, żadnych specjalnie wyszukanych. Mało tego tylko z moich klas z podstawówki i liceum. Tylko z klas! W końcu portal nasza-klasa. Koleżanki z pracy i rodzinę to na co dzień widzę więc po co mi oni tam