Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nostalgija

Czy jestescie szczere w zwiazku i otwarte??????

Polecane posty

Gość nostalgija

Ja taka jestem.Otwarcie mowi co mi sie niepodoba.I on to szanuje.Np. mieszkamy osobno i on czasami u mnie nocuje.Odrazu kupilam mu szczoteczke do zebow zeby mial u mnie.Ma swoj recznik i kosmetyki.

Gość wredna_mala_laska
a czy własna szczoteczka do zębów i ręcznik oznaczają szczerość i otwartość? :O

Gość majkie
a co ma jedno do drugiego?????

Gość takie tam duperele
Posiadanie cudzej szczoteczki w mojej łazience świadczy o mojej szczerości i otwartości????? Nawet Freud się na to nie da nabrać :D

Gość nostalgija
chodzi mi o to czy potraficie zwrocic uwage kiedy spocil sie i nieladnie pachnie i np. ma nieswiezy oddech.

Gość ale sie usmialam
ja tez jestem otwarta w zwiazku, bo moj kochany zostawil swoje majty i koszulke. W sumie zostawia u mnie notorycznie cos. Wow... jaka ja jestem szczera i otwarta, ze to lezy w mojej szafie. A jeszcze szczersza jestem przez to, ze mu to upiore. Szczoteczka tez jest, reszty kosmetykow uzywa moich. Czy to jest juz niezbyt szczere i otwarte?

Gość wredna_mala_laska
ja mojemu facetowi nigdy nie musilam zwrocic uwagi, zawsze przychodzi czysty i pachnący :) a kiedy przychodzi z treningu czy biegania od razu idzie pod prysznic

Gość ale sie usmialam
a ja lubie nawet swiezy pot od mojego lubego. Lubie nawet zasypiac pod jego pacha. To jest dopiero otwartosc!!!! p.s. to nie byl zart, po prostu uwielbiam jego naturalny zapach.

Gość nostalgija
moj tez zawsze przychodzi czysty ale wiadomi jak zostaje na noc to zawsze idzie sie kapac.niedawno był taki topik ze facet mial problem powiedziec swojej girl ze nieladnie pachnie jej z ust.bał sie jej powiedziec