Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4frtfr4t

ktore z was lubią rodzic?

Polecane posty

Gość 4frtfr4t

slyszlam ze sa takie kobiety ktore to uwielbiaja, ze sprawia im to przyjemnosc i ze narwt moga dostac orgazmu w trakcie porodu... to prawda?

Gość 4frtfr4t
no ja sie zastanawiam , bo dla mnie porod byl koszmarem, rzeznia najgorsza rzecza ktora mi przyszlo przezyc, a ogladalam film na discovery ze nioektore to uwielbiaja i maja nawet orgazmy... i tak sie zastanawiam...

Gość 4frtfr4t
co myslicie?

Gość mr5ju
To można przyłączyć pod masochizm, sa przecież ludzie którzy zadają sobie ból z premedytacją bo to im sprawia tak na prawdę przyjemność. Tak jest chyba i zporodem, są kobiety które z premedytacją zachodzą w ciążę bo ból porodowy sprawia im przyjemność ;)

Gość mallllwinkkaa
A co mamy myslec?Jakich odpowiedzi oczekujesz? Skoro taki program widziałas to widac takie kobiety istnieja i tyle.To tak jakbys zapytała kto lubi np.paczki bo Ty nie przepadasz i co myślimy o takich co lubią.

Gość 4frtfr4t
no ja tego nie moge zrozumiec, jak zobaczylam ten program to szczeka mi opadla, bo ja pomomo znieczulenia nigdy wiecej nie urodze, nie ma nic gorszego nawet ze znieczuleniem to jest nieludzkie cierpienie wiec nie moge pojac jakim cudem ktos moze nawet orgazm miec podczas porodu...

Gość mallllwinkkaa
Ludzie maja tak rozne szokujace odpały ze sie to w głowie nie miesci ale tak jest ,coz nie nam to oceniac.

ja lubie :D moje porody były szybkie, no bolesne, ale nie widziałam problemu ;) wole rodzić niż wychowywać znacznie mniej męczące ;)