Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 16, 2009 czy nie pocą wam się w tych gaciach narządy??? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość facet w tescowych slipach Napisano Lipiec 16, 2009 kobiety nie mają narządów tylko dziurke he he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 16, 2009 dziurka to też narząd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość echhh Ziuta Napisano Lipiec 16, 2009 jak wiadomo kobiety lubią się smażyć we własnym sosie i dziurki zaslaniać gaciami , dziurki dporowadzają do korozji :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poci mi sie wszystko Napisano Lipiec 16, 2009 wiec i narzady tez :P Bez wzgledu na to czy mam leginsy czy ich nie mam :P A czemu Ci to teraz przyszlo do glowy? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Złot_y. 0 Napisano Lipiec 16, 2009 Lusia Kochanie Kocham Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pain au chocolat 0 Napisano Lipiec 16, 2009 to samo pytanie mozna zadac tym co nosza w takie dni dzinsy...i to o zgrozo ciemne.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
palec grzebalec. 0 Napisano Lipiec 16, 2009 Dżinsy dżinasami, ale jeśli już ktoś zakłada spódniczkę to po co jeszcze pcha na siebie legginsy skoro jest gorąco... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewaldi Napisano Lipiec 16, 2009 gratuluję mądrym kobietom odwagi, gdy pod spódnicą nie zakłada nic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niezalogowana żabka Napisano Lipiec 16, 2009 mnie też to zastanawia... leginsy i na to spódnica lub spodenki w taki upał :O przecież to się wszystko tam kisi :O pewnie te dziewuchy myślą, że są trendi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach