Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna_niezadowolona

odradzam Fryzjernię w Pasażu Ursynowskim !!!

Polecane posty

Gość anna_niezadowolona

Poszłam do Fryzjernii na małe podcięcie, bo moja fryzjerka była na urlopie. Oddałam się w ręce młodej dziewczyny, którą poprosiłam tylko o małe podcięcie, bo moja fryzura śreniej długości zaczęła tracić kształt. Pani bezceremonialnie zabrała się do pracy, niestety nie widziałam, co robi z tyłu glowy.... Niestety, bo potem okazało się, że lewdo meszek mi tam zostawiła ! Fryzjerka spytała mnie - czy włosy na ucho czy za ucho. A ponieważ noszę włosy zawsze zaczesane za ucho, powiedziałam - za ucho, po czym ta panna wygoliła mnie niemal jak mężczyznę !!! Dookoła ucha jestem prawie łysa. Niemal z wrzaskiem ją powstrzymałam, a ona na to,, cytuje - "no to się nie dogadałyśmy, teraz i tak się nie doklei " !!! (sic !) zdecydowanie nie pocelam salonu Fryzjernia na Ursynowie, całkowity brak profesjonalizmu i panienki, które przyszły tam po tygodniowym eksternistycznym kursie fryzjerstwa.

Gość ojejj wspolczuje

Gość nionionioja
ja bym zrobiła awanture albo sprawe,przecież ie mozna tak ludzi na łyso golić!!! mam uraz do fryzjerek!!!!

Gość Anq25
A skad ona ma wiedziec jak nosisz wlosy> przeciez logicze jest pytanie za ucho czy na ucho:) Sama zle powiedzialas...

Gość anna niezadowolona
kochani ! na pytanie "włosy na ucho czy za ucho" jest jednak słowo "włosy", a nie "wygolić czy nie wygolić" :) nie należę do osób roszczeniowych, ale skrajny brak profesjonalizmu i zwykłej kultury nie może być usprawiedliwiany ! Poza tym nie po to się płaci niemale pieniądze, aby wychodzić od fryzjera niezadowolonym !