Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoszłaelegantka

Zawsze chciałam mieć...

Polecane posty

Gość niedoszłaelegantka

własny styl. Może nie własny, bo klasyczny, ale teraz chyba trudno to osiągnąć. od zawsze marzył mi się wygląd: 1. Klasyczny strój czarno czerwony (nie mówię o wyjściowym a takim na codzień) bez żadnych cekinków, brokatów, nadruków wzorów napisów. + ciemne długie włosy, i czerwony błyszczyk (szminka wygląda dość nienaturalnie) lub. 2. kolor stroju bladobrązowy, etniczny styl, proste ubranie, prostego kroju np. sukienka. ale głównie zestawienie nr 1. ogólnie mogłby być również połączenie: granatu z czernią, zieleni z czernią, albo żółtego z czernią. a tym czasem jak wygląda mój styl?! mam jeansy, chyba z 5 par. do tego bluzki fioletowe, kolorowe ze wzorkami, różowe, zielone, w paski. i do tego własne włosy (ciemne gęste) skrócone do ramion, zafarbowane na ciemny blond i z grzywką na boku. ostatnio robiłam zakupy, jako iż miałam pieniądze z urodzin zauważyłam że większośc ciuchów już kupuję w tym samym, młodzieżowym stylu... a innych nawet nie można znaleźć i teraz mam pytanie. Czy mam szansę za pozostałe mi 400zł jakoś "uszlachetnić" moją pstrokatą garderobę i własny styl żeby była choć trochę bardziej kobiecy? gdzie polecacie szukać?

Gość niedoszłaelegantka
teraz się rozpisałam, temat odnowię jutro, bo teraz już pewnie wszyscy śpią.

Gość Hans-Gert Pttering
sam se skocz

Gość Anq25
e tam takie eleganckie ciuchy sa malo wygodne...kiedy zmienialam zawod z radoscia z nich wyskoczylam...nadal mam sentyment jedynie do malej czarnej...

Gość marlenka17
yem własne owsiki :D

Gość upupupupupupuuu
uppppppppppp