Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brdopo

Śmieszą mnie ludzie ktorzy jadą do Turcji, a potem zdjecie na NK daja z Arabem.

Polecane posty

Gość Brdopo

Jadą pierwszy raz zagranice , glupie zdjecia robia typu zdjecie z panem kelnerem, ktory jest arabem a potem sie chwala na naszej klasie tym. Zenada.

Gość jacy puszyści znaczy się
a czemu cię to dziwi , zdjęcie z arabskim zwierzęciem jest ok :classic_cool:

Gość fdhfhf
w turcji to chyba turcy :O

Gość saknjbwsx
Mnie smeisza ludzie ktorzy jezdza na zagraniczne wczasy a ogolnie tylko wyleguja sie na plazach.W dzisiejszych czasach wczasy zagraniczne sa dosc tanie i parwie kazdy moze wyjechac.Tylko,ze co innego smazenie sie na słoncu,a co innego zwidzanie zabytkow ,no i plazowanie.Tylko ,ze wycieczki ze zwidzanie sa drozsze.Wykupujemy wczasy do Egiptu a potem na miejscu okazuje sie,ze za kazda wycieczke w ciekawy zakatek trzeba dopąłcac.I wtedy Ci ludzie niestety nie zwidzaja,tylko sie smaza na słoncu i po przyjeździe chwala sie,ze byli np.w Egipcie,a jak pytam co ziedziliscie,to cisza nastaje...

Gość no faktycznie smieszne
może kogoś nie interesują ruiny 😴

Gość a co to jest NK
proszę o wytłumaczenie?

Gość saknjbwsx
Procz ruin jest wiele zabytkow i innych ciekawych rzeczy.Dla meni nie do pomyslenia jest aby pojechac gdzies ,szczegolnei za granice i nie zwiedzic słynnych miejsc,tylko wylegiwac sie na plazy.

Gość jkjkjkjkjk
taaaa a mnie najbardziej rozwalają ci którzy specjalnie wywalaja pieniadze zeby sie posmarzyc w egipcie czy tunezji, bo sa modniejsze od bałtyku... albo jada zwiedzac hiszpanie czy włochy nie dlatego ze maja duzo ciekawych miejsc i jedzie sie tam po to jakby to powiedział PRAWDZIWY turysta zeby poznac kraj ale po to bo są modne i kazdy tam jedzie...zal mi takich osobników, traktuje takich ludzi jak kogos z nizszej polki

Gość Brdopo
Ja robię sobie zdjecia z ludźmi jak chcecie wiedzieć

Gość no faktycznie smieszne
faktycznie , straszne nie zwiedzić słynnych miejsc będąc w pobliżu :o żal

Gość brdopw
A mnie ni smiesza osoby które jada do egiptu czy tunezji zeby sie powygrzewac na sloncu- calkiem rozumiem takich ludzi. W polsce nigdy nie bedziesz miala tak ladnej opalenizny jaka zlapiesz w egipcie- kobiety lubia ladnie wygladac, dlatego jezdza tam sie opalac. Co w tym dziwnego?

Gość mnie ogólnie smiesza biedaki
które wydają te swoje 2-3 tysiące i udają wielkich turystów . Przeleć helikopterem nad bajkałem , wejdź na kilimandżaro , ale co wy możecie o tym wiedzieć jak cały rok byście musieli zęby w ścianę wbijać aby to sfinanswać.Tak tak polaczki-biedaczki 🖐️

Gość Jagaaaaaaaaaaaaa***
mnie ogólnie smiesza biedaki---> tez jestes polaczkiem :O

brdopw A mnie ni smiesza osoby które jada do egiptu czy tunezji zeby sie powygrzewac na sloncu- calkiem rozumiem takich ludzi. W polsce nigdy nie bedziesz miala tak ladnej opalenizny jaka zlapiesz w egipcie- kobiety lubia ladnie wygladac, dlatego jezdza tam sie opalac. Co w tym dziwnego? Dziwna jest pustota, ktora kaze jechac kilkaset km po \"ladniejsza opalenizne\" podczas gdy mozna sie doksztalcac kulturalnie.

Gość jkjkjkjkjk
no rzeczywiscie... to całkiem normalne zeby specjalnie jechac taki hektar zeby zdobyc ładna opalenizne...:O nie pierdol takich zalosnych głupot bo nie wiadomo czy sie smiac czy plakac... po pierwsze ciemna opalenizna juz dawno nie jest modna i wiekszosc sie juz smieje z takich co to wygladaja jakby byli posmarowani gownem, na topie jest "brzoskiwnka" czego nie uzyska sie w upalnym egipcie, czeba miec nasrane we łbie zeby jechac do iinego kraju po inny odcien opalenizny :D zastanów sie co ty pleciesz...

Gość jkjkjkjkjk
energiczna - popieram 🖐️

Gość martussskolss
a mnie to nie smieszy niby kazdego stac na takie wycieczki a ponad polowa polakow nie jezdzi bo niby co nie lubi podrozowac nie rozsmieszjacie mnie mnie smiesza ci co jezdza po swiecie a meiszkania nawet swojego nie maja ,ablo hujowo =urzadzone

Gość jkjkjkjkjk
sorka za byki... nie wiem co sie ze mna dzieje :O

Gość kaffeina
a tak na dobrą sprawe, to co was interesuje po co i gdzie ktoś jedzie na wakacje. Każden ma swoje!

Gość do powyzej ja lubie podrozowa
i nie mam luksusowego mieszkania,ale mam wlasne to fakt,mimo to,kazde zarobione pieniadze wydaje na podroze a nie na nowa plazme do domu, bo to mi ozstanie na satrosc-wspomnienia,a nie sprzety materialne:P

Gość saknjbwsx
No bo innaczej brzmi byłam w Turcji,Gerecji niz w Władysławowie:-) A to,ze ktos Turcje,Grecje i td.widział tylko od str.plazy to juz sie milczy :-) Ja wole nawet nad nasze Polskie morze jechac,ale zwidzic duzo,nie tylko plaze.Tak samo z urlopem za granica.Nie ajde tylko po opalenizne,bo takowa mozna i nad naszym morzem sobie zafundowac stosujac odpowiednie kosmetyki.

Gość chyba że dostaniesz
alzheimera to ze wspomnień nici ;p

Gość saknjbwsx
Podroz podrózy nierowna.

Gość saknjbwsx
:-) lepiej dostac alzheimera niz czerniaka .

Gość jkjkjkjkjk
martussskolss - za to ty nas rozsmieszasz.... wyobraz sobie ze ktos jest na tyle zapalonym podroznikiem i na tyle kocha podrozowanie ze woli wydac ciezko zarobione pieniadze na dokształcanie sie (jesli wiesz co mam na mysli....) niz miec pieknie urzadzony dom :O pierdolisz takie głupotydlatego bo nie znasz swiata ludzi pasjonujących sie innymi kulturami jak cejrowski... ja starsznie duzo czytam na ten temat, kupuje turystyczne gazety i naprawde.... sa troche biedniejsi turysci ktorych nie stac na telewizor z płaskim ekranem (ale juz wiele razy byli w gazetach bo ciekawie artykuowali swoje przezycia w danym kraju) i oni sami sie smieja ze swoich znajomych co to jeczą "mnie nie stac na takie podroze co ty, nie jestem taki bogaty co ty, nie wiem czy uzbieram bo musze kupic nowego ciekłokrystala..." podczas gdy ci turysci sa biedniejsi :D czy to nie zalosne.... ale nawet ci bogaci turysci np własnie cejrowski czy wojciechowska sami mowia ze dla chcacego nic trudnego, jak ktos bardzo pragnie podrozowac to potrafi zrezygnowac z innych dobr materialnych...proste 🖐️

Gość chyba że dostaniesz
a najlepiej to dostać sraczki

Gość jkjkjkjkjk
sraczki sie dostaje od długiego lezenia na sloncu :D

Gość typowe polactwo się tu
wypowiada ,zawsze zainteresowani tym co robia inni , obgadywanie itp. własne zycie macie tak nudne ,że interesujecie się życiem innych ? to y jesteście szmieszni :o

Gość saknjbwsx
Mnie tam nie interesuje co robia inni,tylko smieszy mnie zachowanie co niektorych ludzi ktorzy sie chwala ,ze na wczasach byli np.w Egipcie i do tego komentuja,ze nad nasze morze nie opłaca sie jechac.I co zauwazyłam,wielu takich ludzi patrzy jakby z wyzszascia na tych co spedzaja urlop w Polsce. Ja lubie wczasy zagranicznbe,ale muszimy zawsze naskładac wiecej kasy na nie,bo 3 osobowa rodzina to dosc spory koszt jezli chce sie nei tylko opalac ,ale takz ezwidzacv.Uwielbiam takaze nasz Polske,.Zwiedzilismy cała i lubimy czesto wracac w te przepiekne zakatki.A morze nbasze mimo,ze zimne jest najwspanialsze na ujedrnienie ciała :-)