Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanjkofg

Ile wypada dać kasy parze młodej kiedy ide sama na wesele???

Polecane posty

Gość pytanjkofg

Gość lovilyjka
Tyle na ile Cię stać :) Nie sugeruj się nikim, daj tyle ile uważasz, nie warto się zażynać. I tak obgadają. Kumpela miała wesele nieadawno i starsznie ubolewała że jej koleżanka dała jej 500 zł (tez była sama). A ja z kolei tez hajtałam sie w czerwcu nie zwracałam w ogóle uwagi na kasę. Dostalam od kuzyna 200 zł i tez było dobrze, bo cieszyłam się że w ogóle przyszedł. No ale ja nie jestem materialistka. Wiec daj tyle ile uważasz i będzie dobrze : )

a na ile Cię stać? Myślę, że jak dasz 200 zł to też bedzie dobrze. Choć ja dawałam i po 400 parę lat temu jak chodziłam sama.

Gość lovilyjka
Najwazniejsze to nie oglądać się na innych, ile inni dają, bo to jest chore. Nienawidze takich materialisów co to plotkują i obgadują że ktoś dał 200 zł albo porównywanie, że mój chrzestny dał 2000 a jego tylko 1000. Daj tyle ile możesz:)

zazwyczaj wychodzi sie z załorzenia że daje sie tyle żeby sie mlodym chociaz za talerzy zwróciło mysmy slub mieli rok temu i u nas nikt nie komentował ani my miedzy soba tez nie kto ile dał ważne że przyszli i byli z nami i że zabawa sie udała:) teraz my bedziemy szkli do znajomych na weselicho i damy 300zł i uwazam ze to normalna kwota trudno najwyzej nas obgadaja to juz bedzie o nich swiadczylo:)