Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minimising

Po tygodniu mam same syfy na twarzy których nie da sie wycisnąć!! ODSTAWIĆ ??

Polecane posty

Gość minimising

Tragedia wyglądam, same duże buły które po kilku dniach dojrzewają i wyłazi ropa zażywam je dopiero ponad tydzień nie wiem czy to przejsciowe czy znak do odstawienia? Do tego czyje sie opuchnięta, szczególnie nogi ale to moze przez te upały..

Gość aaa kotki dwaaa
a co stosujesz? że tak zapytam.

Gość twój organizm ma trzy
miesiące na dojście do siebie, wtedy się odstawia lub zmienia. jeśli tyle nie wytrzymas zto i tak powinnas odstawiac po skończeniu opakowania, nigdy w trakcie!

Gość minimising
Novynette biore, liczyłam na poprawe cery. Co robić czekać te 3 miesiące czy iść zmienić jak skoncze opakowanie ? Czy któraś z was miała podobnie? Jestem załamana nawet podkład nie pomaga :(

Gość minimising
Proszę niehc mi ktoś odpisze czy miał taki problem lub słyszał, czy jest duża szansa na to, że to minie czy wręcz przeciwnie

Gość frufru
jest szansa. po rpostu teraz cera sie oczyszcza - a gdzieś te zalegające zaczątki syfów muszą wyjsc, nie? wiec wychodzą na powierzchnie. przy wiekszosci preparatów oczyszczających tak jest, nawet przy glupim bratku. przeczekaj. i nei wyciskaj! - za to dezynfekuj twarz jakimś tonikiem antybakteryjnym.

Gość minimising
frufru podniosłaś mnie na duchu! Staram sie nie wyciskać ale mi to nie wychodzi, poprostu każdy syf aż sie prosi o wyciśniecie szeczególnie jak już mega urosnie i widać coś białego do wyciśnięcia :/ Oby miała racje.. Czy ktossie jeszcze wypowie?