Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sajionaraaa

Mam 50 lat ,...prosze wam o pomoc w doborze stroju na wesele!!!będe wdzieczna!

Polecane posty

Gość sajionaraaa

Ide na wesele mam 50 lat juz ale nie wiem czy pasuje taki dobór kolorów bordo bluzeczka z króciutkim rekawkiem spodnica do kolan taka poszerzana troche rozkloszowana kremowa ale na koncach ma czarne wzory takie ..t oznaczy od dolu jest cala czarna .. do tego czarne buciki szpilki i czarna torebka czy pasuje taki zestaw ?

Gość a czy mogłąbys wstawic fotę
? zawsze jak sie widzi , lepeij ocenic ;)

Gość sajionaraaa
załozyłam ta ogólnym ale tylko dwie odpowiedzi dostalam a poza tym wulgarne u wyzywajac emnie od wiesniar wole tutaj zapytac normalnych dziewczyn !

Gość yaaaaa
bordo, kremowy i czarny ładnie się komponują, co do długości spódnicy to zależy jaką masz figurę jeśli jesteś w miare szczupła to długość do kolan będzie fajnie wyglądać .

Gość sajionaraaa
do yaaaaa dziękuje ci bardzo :) chociaż jedna normalna odpowiedz :) dziekuje jestem bardzo szczupła :)jak na swój wiek :)mówią ze mam super figurke:)

Gość yaaaaa
zastanaiam się skąd u ludzi tyle nienawiści... Bo jesteście anonimowi to wszystko wam wolno ??? Ciekawe czy swojej mamie, siostrze czy cioci też byście tak powiedziały prosto w twarz???

Gość eetamaa
stara torba ma 50 lat a ubierac sie chce w kolorowe ciuchy jak nastolatka! takich starycj bab ja nie zrozumiem co sie chcą odmłodzić w wieku 50 lat !

Gość ilojoddd

Gość sprzedaje komu komu
matko jak można tak komuś napisać jak wyżej, weźcie się puknijcie jedna z druga w łeb !!!!! za dużo tych kolorków, nie wiadomo jak na żywo by to wyglądało ale lepiej całość w jednym kolorze i od kompletu. + jakies fajne szpilki czy sandałki do tego :)

Gość unaaa
widze tu że jak ktoś jest po 50 to już powienien sobie kupić trumne i powoli na tamten świat się szykować. To jest wesele nie pogrzeb. Może ma się ubrać jak wszyskie starsze panie w garsonke najlepiej taką babciną... Co do stwierdzenia że to wieśniackie... to ja zauważyłam na moim własnym weselu że jak wieśniary poubierały sie "światowe" kuzyneczki gdzie większość miała taki sam fason sukienki jaki był modny w tym czasie a chyba 4 miały taki same sukienki na sobie. Bravo!! Kobieta niech się ubierze tak jak chce byleby się w tym dobrze czuła. Nara

Gość zosianiesamosia
dlaczego wszystkie starsze panie popelniaja ten fatalny bląd ??? !! blagam, zadnych bluzek i spodnic... ubierz sukienke.. dla twojego wieku najodpowiedniejsza bedzie np. http://www.cogdziezaile.pl/produkty/medium/13980.jpg http://www.cogdziezaile.pl/produkty/medium/13490.jpg cos takiego.... modne, lekkie i odpowiednie na ta okazje ... szkoda ze nie napisalas jaka masz sylwetke... pozdrawiam. i blagam... nie ubieraj tego co proponowalaś!!

Gość zagubiony mezczyzna z gór
kobieta pisala ze jest szczupla bardzo ..ludzie..

Gość ojojoj 258
dobre-starsza pani to ta która ma 50?????Boże-widać że niektóre z was mieszkaja na wsi-tam juz 30 zalatują wiekiem....