Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksjie908

mam 169 cm wzrostu i waze...

Polecane posty

Gość ksjie908

65 kg 😭 czy to duzo?

nie jest zle ale bywalo lepiej ja mam 154cm i 63kg waze ale maz mi mowi ze kochanego ciala nigdy za wiele

Wszystko zalezy, kto ma jakie oczekiwania do siebie i jaką ma budowę. Czasami przy jednym wzroście nie rzuca się kilka kg mniej czy więcej, bo ładnie się rozkłada.

Gość ksjie908
ja wlasnie nie wiem, ale wszyscy mi mowia ze wygladam na 60kg,. moze mam grube kosci, nie jestem spasiona

Gość leenkaaa
przynajmniej z 10 kg schudnij

Gość natusiagg
a ja mam 166 i 52kg i czuje sie zle:/

Gość ksjie908
a wymiary mam takie : 93:73:97 ..

Gość ja mam 173
i waze 60....jak ktos sie pyta ile waze i mu mowie to sie dziwi ze tak duzo i ze tego po mnie nie widac:O 60 g duzo?:O ludzie to idioci pozniej sie dziwic ze ja sie jeszcze chce odchudzac:P

A ja mam 172 wazę 54,5 i czuję się b.dobrze sama ze sobą a nawet wtedy gdy nie jestem sama;)

Gość natusiagg
autorko jestem (ze specjalizacji) dietetykiem i wedlug norm to masz miec tyle kilo ile masz, prawidlowa waga to taka ktora sie pokrywa z koncowka przy wzroscie

Gość ksjie908
ja obliczalam BMI i mam prawidlowa wage, w normie

Gość ksjie908
a chcialabym byc te 5kg lzejsza... biore jakies leki, slmitin woman, ale to nic nie daje, wczoraj zakupilam skakanke..

Gość natusiagg
wiec nie masz sie czym przejmowac

Zaraz, zaraz, bo nie zrozumiałam chyba. Że niby mając 172 cm powinnam ważyć 72 kg? Byłabym jak słoń.

Gość 170 i 66 kg
jestem w zasadzie twojego wzrostu. teraz ważę 66 kg ale najlepiej sie czuję i sie sobie podobam przy wadze 62-63 kg. mysle że masz dobra wagę, zalezy jeszcze jaką masz budowę - gruszka czy jabłko. kobieta gruszka powinna byc szczupła bo koszmarnie wyglądaja grube nogi i szeroki tyłek, jabłko natomiast może miec troche sadelka bo i tak nogi ma szczupłe igrabne a brzuszek mozna zamaskować

Gość ksjie908
jestem gruszka, ale nie mam grubych nog, troche uda, a tylek nie taki bardzo szeroki , ale tez ccialabym byc jabluszkiem

Gość babolek
jessienna (jessienna@interia.pl) Zaraz, zaraz, bo nie zrozumiałam chyba. Że niby mając 172 cm powinnam ważyć 72 kg? Byłabym jak słoń. masz albo 15 lat i dopiero zaczniesz dojrzewać:P albo jak kazdy anorektyk musisz jeszcze schudnąc by sie Tobą psychiatra zajął:P niecałe 55 kg prz Twoim wzroscie to niedowaga i to spora, dziwne , ze czujesz sie z tym dobrze, masz piersi?

Gość ja mam 173
wszystko zalezy tez od budowy:) ja jestem zbudowana w maire proporcjonalnie ale np moja kolezanka podobnego wzrostu jak ja wazy troche mniej ode mnie...nogi ma okropnie chude tyłka wogole nie ma piersi tez a za to okropnie wielki brzuch:O

heh okrągły brzuch u osoby która ma chude ręce i nogi może świadczyć o niedożywieniu lub złej diecie (mało witamin itp)

Gość ale pustaki jestescie
ze tak o wadze tyle mówicie znam osobe, ktora przy tym wzroscie wazy sto kilo no i co? zatkało was? a patrząc na ulice widzę niezgrabne dziewczyny. takie linijki, chude, szare, bure, nijakie. mierne. naprawdę zgrabnych dziewczyn jest bardzo mało. Jeśli za jednym wyjściem na miasto zobaczę dwie zgrabne, to jest duzo. Więc nie przejmujecie tak się wagą. Bo moze być 20 dziewczyn o wadze 55 kg i tylko dwie naprawdę zgrabne. Wiekszosc to koszmarki.

Gość 8olivka8
przesadzacie czasami ze za duzo wazycie ! Dziewczyny mowie wam powaznie ... Mam 164 wzrostu i waze 42 kg. Jestem bardzo szczupla ale uwazam,ze nie wyglada to jakos zniechecajaco poprostu taka juz jestem. Nigdy sie nie odchudzalam i nie zamierzem tego robic! Jem wszystko co popadnie ;) Ale przytyc nie moge.. :( no niestety .. I nie jestem jakas anorektyczka;/

Gość ale nudyy
a ja mam 162 i waze 52 kg a wszyscy mi mowią ze jestem za chuda, chyba mam kosci cięzkie

Gość ona 17 ładna
ojapierdole ja mam 170 i waze 65 tez. i co? nie rozpaczam. owszem mogłabym być chudsza ale kocham czekoladę i różne dania i nie mam zamiaru być szkieletorem bez życia.

Gość surokatyn
fuck ale gruba świnia z ciebie.... bym bym cie kijem nie dotknał zalll heheh

Gość sierota rubikowa
a ja mam tyle wzrostu i waze 64, a chcialabym z 10 mniej :O