Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczonamama

Chore gardlo i migdalki Czy wyjsc na spacer?

Polecane posty

Gość zmeczonamama

Czesc dziewczyny Prosze o rade bo juz zglupialam Moj synek 2,5 roku ciagle jest chory albo oskrzela albo angina albo migdalki i tak w kolko z tygodniowymi lub dwutygodniowymi przerwami Teraz ma chore gardlo i migdalki i antybiotyk-agumentin Ciagle za mna chodzi ze chce na polko a ja nie wiem co robic Lekarz powiedzial zeby nie wychodzil na slonce bo moze dostac wysypki i zeby unikac wiatru U nas od kilku dni zajebiste upay i do tego wiatr Moze poradzicie co mam zrobic Boje sie ze mu zaszkodze jesli ulegne a z drugiej strony zal mi dziecka bo unudzony jest niesamowicie

Gość zmeczonamama
czyli nikt nie pomoze:(

Gość ja jechałam nad morze
ja bym wyszla troche powietrza nigdy nikomu niezaszkodzilo, ale zeby nie biegal, nie jezlil na wazdnych wrotkach, rowerze czy hujanodze poporstu gzrecznie za raczke

Gość marcelina979
Jak dziecko nie ma goraczki to nalezy wychodzic na dwor.

Gość na troche moze ale chustka na
glowie, uszki, zasloniete. a jak wyzdrowieje to wytnijcie mu migdaly.

Gość zmeczonamama
dzieki dziewczyny w takimrazie pojdziemy na chwilke

Gość gość
Moim zdaniem spacery jak najbardziej wskazane, tylko żeby nie wariował, w końcu to lato. Bynajmniej ja bym wychodziła z moim dzieckiem. I zmieniłabym lekarza, niech go ktoś inny obejrzy. Też miałam problem z córką, ciągle katar, kaszel, w nocy przez to trudności ze spaniem, w końcu poszłam prywatnie i okazało się że ma przerośnięty migdałek. Od tamtej pory nie opieram się tylko na jednej opinii.