maleńkaaa900 0 Napisano Lipiec 17, 2009 Hej:* czy mogę być w ciąży gdy robiłam to bez zabezpieczenia w dni płodne??? Dodam, że mój chłopak nie spuścił się ale słyszałam, że przed wytryskiem wydostaje się jakiś płyn z plemnikami? Czasami mnie mdli i mam zawroty głowy... Okres powinnam już dostać i nic... Co o tym myślicie? Czekam na opinie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daishi 0 Napisano Lipiec 17, 2009 Oczywiście, że mogłaś zajść w ciążę. Najlepiej kup sobie test ciążowy, a jeszcze lepiej by było, gdybyś poszła do ginekologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleńkaaa900 0 Napisano Lipiec 17, 2009 Dodam jeszcze że to nie był pełen stosunek... Tylko chwilę był we mnie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daishi 0 Napisano Lipiec 17, 2009 Nawet gdyby nie był, mogło dojść do zapłodnienia. W ciążę można zajść nawet przy "zaawansowanych" pieszczotach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleńkaaa900 0 Napisano Lipiec 17, 2009 Poczekam jeszcze na okres... Troche mój chłopak się martwi. Dodam, że wtedy był troche pijany;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość coraz gorzej z tymi malolatami Napisano Lipiec 17, 2009 matko boska ile zes jeszcze zalozyla tego samego????????????????// zapindalaj po ten test i daj tu ludziom poczytac cos normalnego dziecko!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach