Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimna pinakoladaaaa

I jak tu zrozumiec facetow?

Polecane posty

poj**ało was? nie oferma, to po prostu kobiety, zwlaszcza jak sa w stadzie to takie wlasnie madre pomysly im do glow przychodza i tak sie nakrecaja i jak mowilem czas szybciej leci :-)

zimna pinakoladaaaa czyli masz nauczke na przyszłosc by nastepnym razem nie mowic nie tylko tak :) 1000 lasek by brało w ciemno faceta .... a ty wybrzydzasz :P

Gość szkoda czasu
dobrze wychowani ludzie zawsze odpisują, i tyle

Gość zimna pinakoladaaaa
zawsze szczery ...odnosze wrazenie ze, jakby to ladnie ujac wyzej s*asz niz *upe masz

zawsze szczery ...odnosze wrazenie ze, jakby to ladnie ujac wyzej s*asz niz *upe masz czy ktos tu cos pisal o kulturze osobistej? :-)

Gość zimna pinakoladaaaa
Tez mam taka zasade, ze kultura wymaga odpowiedzi, no coz, faktycznie nie warto tracic czasu, do wrzesnie sie nie widzimy:)

Gość zimna pinakoladaaaa
Jak ktos ci napisze co o tobie mysli to zaraz do kultury osobistej uciekasz;)

Gość szkoda czasu
trudno zebys stawała na głowie i odwoływała wszystkie plany, bo facet zaproponował ci spotkanie. mądry facet rozumie brak czasu i nie obraza się z byle powodu

Jak ktos ci napisze co o tobie mysli to zaraz do kultury osobistej uciekasz nigdzie nie uciekam, zwyczajnie podoba mi sie ten klasyczny relatywizm :-)

Gość zimna pinakoladaaaa
Alez ja zadej histerii nie robie, zastanawialam sie po prostu jak takie zachowanie 28 letniego faceta zinterpretowac i tyle

mądry facet rozumie brak czasu i nie obraza się z byle powodu a madra kobieta nie robi sobie w glowie projekcji na temat rzekomego obrazenia, gdy nie ma zadnych ku temu powodow :-)

Gość szkoda czasu
offerma---- pozwolę sobie nie zgodzic się z tobą. kultura wymaga odpisywania, zawsze

zastanawialam sie po prostu jak takie zachowanie 28 letniego faceta zinterpretowac i tyle tak tak naturalnie i stad zwroty: narobil mi nadziei, zawiodlam sie :-)

Gość szkoda czasu
zawsze szczery----idz na topik do facetow. to jest dosc nudno dla ciebie

zawsze szczery----idz na topik do facetow. to jest dosc nudno dla ciebie pozwol, ze sam ocenie, gdzie jest nudno a gdzie nie :-)

Gość szkoda czasu
zawsze szczery-----przekonałes mnie. pozwalam

Gość zimna pinakoladaaaa
Biore wszystko pod uwage;) Faktycznie trzeba go olac, szkoda czasu na plaszcze nie sie

Gość zimna pinakoladaaaa
Aha i nie przejmuje sie tylko zastanawiam;) Ale nasza znajomosc dopiero rozkwitala, wiec jakos mi to wszystko wisi, bo nie zdazylam sie zauroczyc, wiec dobrze ze tak sie stalo

Gość zimna pinakoladaaaa
ah te literowki;)

Gość szkoda czasu
problem polega na tym, ze on wpadł w oko autorce, w przeciwnym razie nie zastanawiałaby się nad jego milczeniem

Gość szkoda czasu
offerma----- przeciez mu napisała

Gość szkoda czasu
hmmm..... tak myslicie?

Gość zimna pinakoladaaaa
zawsze szczery - duzo sie jeszcze musisz uczyc o kobietach;) Post zalozylam dlatego zeby ktos pomogl mi to zachowanie zinterpretowac, widze ze ciebie nie przekonam wiec podaje przyklad, oddajesz swoje oszczednosci do banku ktory mowi ze dostaniesz 6% w skali roku, po czym wycofuja sie z tego i tak naprawde nie dostajesz nic! I co nie jestes zawiedziony? Bank narobil ci nadzieji, nie czujesz sie zawiedziony? widzisz to jest podobna reakcja, on narobil mi nadzieji i czuje sie zawiedziona, i tyle

Gość zimna pinakoladaaaa
Offerma widocznie za duzo myslisz

autorko, mnie naprawde do niczego nie musizz przekonywac, bo ja problemu tu nie mam:-) a czy ty masz, hmm....spojrzmy: No ale powiedzcie mi najpierw mi zrobil nadzieje a teraz takie cos, Glupek jeden, dziwie mu sie! Powiedzialam ze chce tyle ze nie moge, a faceci zawsze wszystko inaczej interpretuja, zawiodlam sie:/ no nic nie pierwszy i nie ostatni raz pewnie mnie facet zrobil w konia:/ :-)

Bank narobil ci nadzieji, nie czujesz sie zawiedziony? oczywiscie i od razu lece i zakladam temat, by ktos mi to wytlumaczyl :-)

Gość szkoda czasu
zawsze szczery----- i to tez ci wolno