Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kissssss

Poznałam na necie chłopaka...

Polecane posty

Kilka miesięcy temu zostawił mnie chłopak. Byliśmy ze sobą 1,5 roku...ja mam 22 lata on 23. I niedawno na neci ( na pewnej grze online) zaczełam rozmawiac z pewnym chłopakiem...na pocżatku wiadomo gadka-szmatka. Ale potem zauwazyłam ,ze mimo ,iż się nie znamy wogóle jako osoby to ciagnie nas do siebie i od 2 tygodni pierwsza rzeczą jaka robię po przebudzeniu się rano to włączenie kompa i oblookanie czy on mi przypadkiem nie zostawił jakiegos posta :) No i potrafimy rozmawiać cały dzien!!!! Dziś powiem Wam ,że nic nie zjadłam bo ciągle siedzę przed komputerem i piszemy ;) problem w tym ,że on mieszka można powiedziec na drugim koncu Polski !!! Złożyło się tak ,że mam rodzinę niedaleko niego (jakieś 200 km) no i chce skorzystać z tego pojechac tam z apare tygodni i się z nim spotkac może :)) On sam nadpomina ,że chce sie ze mna spotkac jak przyjade do rodziny :)) Co o tym myślicie ?? Dodam ,że jest dla mnie kimś w rodzaju lekarstwa po tym jak tamten złamał mi serce :( i dzięki niemu się znów uśmiecham i jestem w dobrej kondycji psychicznej :)

Gość daj cipki

a co to odrazu ma cos dawac?chyba szurnieci jestescie dajcie jej spokoj

Bardzo bym chciała żeby coś z tego było,ale wiem ,że mysimy się oboje postarać:D

Gość gość
0JtZjIDPjPv9XhDLpHdojm30