Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulla1201kotek

Jak zapomnieć o byłym chłopaku????

Polecane posty

Gość paulla1201kotek

Gość paulla1201kotek
Jestem młoda miałam dwa poważne związki.ale z żadnym nie spółżyłam to była miłość, partnerstwo.Teraz mój był ma dziewczyne jest szczęśliwy a ja nie potrafie.Ja chce z kimś spróbować to zaraz coś się piepszy i nie wychodzi.nie wiem a nie potrafie taj jak moje koleżanki raz w sobote na dyskotece jeden na drudiej następny i tak zawsze a ja..coś ze mną nie tak????Dlaczego inni potrafią żyć dalej nie wracać do przeszłości albo poprostu być w wolnych związkach bez zobowiązań> Ja tylko chce być szczęśliwa mieć kogoś kogo będe kochać a on będzie kochał mnie???? Czy tak dużo wymagam????

Gość wiolonczelina
no właśnie jak????

Gość paulla1201kotek
Tylko kiedy próbowałam i naprawdę coś poczułam ale nie wiem co zrobiłam nie tak ale go spłoszyłam.

Gość lukasssszzzz
a ale masz lat i skąd jesteś?

Bo jesteś bardziej wrażliwa. Na moje lepiej być taka jaka jesteś, a nie jak te Twoje koleżanki młode dziwki. Piszesz że jesteś jeszcze młoda, także spokojnie, jeszcze znajdziesz miłość i będziesz szczęśliwa :-)

Gość lukasssszzzz
dokladnie. myslisz ze chlopaki poważnie traktuja takie co sie spotykaja co sobota z innymi?? Oni tylko sie nimi wymieniaja i sie smieja z nich a onne mysla ze sa takie fajne. nir prawda so glupie i puste jak bebenek. ty jestes inna ale lepsza. sorry nie inna... powiedzmy ze prawidlowo myśląca i nie zmieniaj tego;p

Gość paulla1201kotek
Mam 16 lat. Ale cięszko być w grupie osób kture chwalą się swojimi podbojami;) A chłopaką raczej odpowiada taki układ żę mogą próbować do woli...

Gość paulla1201kotek
To po co faceci bawią się laskami ???ich to kręci i podoba się im żę one są takie żę dają na prawo i lewo.A takie które by mieli na stałe i dostali by co nieco taki się wyraże olewają.

Gość lukasssszzzz
One sie chwala podbijami a chlopaki opowiadaja sobie jakie to one łatwe

Gość paulla1201kotek
Tak ale chłopak jak ma do wyboru dziewczyne która wie czego chce od życia która jest szczera i wierna wybiera tą która mu da.. Dlaczego tak jest??

Gość mieciu to ty
zaczac dawac dupe jego koledze :)

Gość lukasssszzzz
tu sie nie zgodze.. sa tez i chlopaki co myśla głową a nie główką;]

Gość paulla1201kotek
Tak raczej faceci nie pokazują tego po sobie że myślą głową;P Bez urazy;*

Gość lukasssszzzz
zmien otoczenie bez urazy;]

Gość paulla1201kotek
Ale wiesz czasami nie wiem czy oni się tak popisują czy tak myślą naprawde.Albo mówią żę kogoś kochają są z nimi miesiąc no może dwa a potem zdrada a nimby tak kochali;/

Gość lukasssszzzz
A ja nawet znam takiego. ma dziewczyne mowi ze ja kocha itd ale jak tylko jest mozliwośc to idze do klubu i porywa inne. nie rozumiem go troche ale on ma dopiero 20 lat.. ja jestem troche od nigo starszy i troche inaczej rozumuje. z reszta chyba nie moglbym spojrzec w oczy sowojej dybym poszedł z inna. wetdy jak sie calowalem po pijaku u z inna to potem przez pare dni sie niepewnie czulem przy niej i powiedzialem sobie ze nigdy wiecej reasumując (mądre slowo;p) każdy ma inny charakter.. jak to wlasnie ten chlopak powiedzial: jeden lubi żony inny sąsiadki

Polecam alkohol, najpierw 2,3 piwa dziennie. Jak nie pomoże to jakiś 3 dniowy maraton po pubach zakończony wizytą w izbie. Jeśli to nie pomoże weź się za narkotyki, ale nie trawę, bo tylko będzie gorzej. Po takiej kuracji będziesz mogła się czuc oficjalnie wyleczona :)

Gość paulla1201kotek
I to jest bez sensu bo nie powiem ja lubie się zabawić ale jak już z kimś jestem to nie latam do łózka z innymi.Dla mnie to jest okropne i wkórwiają mnie tacy ludzie.A jak już się zdaży po pijaku przy padkowo i ty tego żełujesz no to co innego zresztą całowć się a nie wiem wkładać dziewczynie rękę pod majtki i....Albo bzykać się z nią to przegięcie.A naj gorsze jest że na dziewczyne mówi się wtedy że jest kórwą a na chłopaka nic...tylko lans..;)Ze zaliczył.

Gość lukasssszzzz
o widze ze podobnie dumasz. ale niektórzy maja taki lajf sajl (live style- żeby zaraz jakiś zgryźliwy obserwator nie wytknął mi ze podst słów ang nie znam). Taki juz jest niestety świat ze dziewczyna gdy sie puści to zaraz wszyscy mówią ze k....a a chlopak to macho ale jak ktos jest tylko nosicielem mózgu to przytaknie. Użytkownik mózgu powie co innego ale to temat rzeka

Gość paulla1201kotek
Teraz ide do nowejszkoły nowi ludzie noe życie mam nadzieje... I chce kogoś mieć nie od razu ale chce ...ale boje się nie chce się rozczarować wystarczy mi że dostałam już dwa razy po głowie za to że się zakochałam i że zaufałam facetowi.

Gość paulla1201kotek
Nie jestem dzieckiem!!!!to że mam dopiero 16 lat to nie znaczy że mam być sama.

Gość lukasssszzzz
jak bedzie miala 26 a nie 16 lat to wtedy mozesz na serio tak mowicl;p

Gość paulla1201kotek
Faceci dużo później dochodzą do pewnych rzeczy niż dziewczyny;/

Gość lukasssszzzz
niektórzy dochodzą po paru sekundach hehe a tak serio to prawda jest taka ze kazdy musi sie wyszaleć. jednej osobie starcza kilka szalenstw a inni poł zycia albo icałe zycie szaleja. wiele ludzi dymanko na lewo zgubilo ale taki lajf

wiesz wystarczy przeczytac "mam 16 lat" i "miałam 2 poważne zwiazki" i po tym mozna juz stwierdzic ze JESTEŚ DZIECKIEM. Bycie dzieckiem za zajebiscie duzo zalet mała, ciesz sie tym dopoki mozesz. >I to jest bez sensu bo nie powiem ja lubie się zabawić ale jak już z >kimś jestem to nie latam do łózka z innymi. :D:D:D swiat zmierza ku upadkowi :D