amerie9 0 Napisano Lipiec 17, 2009 zapraszam serdecznie wszytskie kobietki planujace powiekszenie rodzinki :) :) :) piszcie smialo co lezy wam na serduszku ja z checia odpisze :) OGLASZAM WIELKIE OTWARCIE!!!! ;) jest tu miejsce dla wszytskich kobietek ktore rozpoczely starania lub je rozpoczynaja.kobietki ODZYWAJCIE SIE !!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Lipiec 17, 2009 cos patrze chyba nikt do mnie nie zechce dolaczyc :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butelkowa zieleń 0 Napisano Lipiec 17, 2009 spróbuj w dziale ciąża, poród itd. :) tam jest więcej chętnych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fisiowna 0 Napisano Lipiec 17, 2009 przylacz sie do nas jak masz ochote http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4133623 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Lipiec 17, 2009 dzieki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tez10 Napisano Lipiec 17, 2009 hej ja rozpoczne starania ale od przyszlego roku chcialabym juz ale no moj jeszcze nie chce :) nie wiem czy jestem mile widziana czy nie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Lipiec 17, 2009 hej;) ja z partnerem od tego miesiaca zaczynamy starania na powaznie;) wlasnie dzisiaj sie zaczely:P pozdrawiam i milej nocki zycze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość te10 Napisano Lipiec 17, 2009 Asiak powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość edzia18043 Napisano Lipiec 18, 2009 ja tez bym chciala juz byc mamo ale staranie zaczynamy z mezem za dwa miesioce jezeli nic sie nie zmieni,powodzenia dla tych co juz zaczynaja starania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Lipiec 18, 2009 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4153974 kobietki zapraszam na ten topik obecinie urzedujemy tam :) wszystkie jestescie mile widziane :) pozdrowionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach