Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tatatatarara

Taki związek nie ma sensu...

Polecane posty

Gość Tatatatarara

jest między nami 9 lat różnicy, spotkaliśmy się 10 dni temu, a On ma samochod i 17km ode mnie. Wciąż mówi, że mnie kocha, jednak sam pierwszy sie nie odzywa, ost. mu mowilam by przyjechal kilka razy to mowi, ze i tak nie ma jak. choc tego nie rozumiem, bo ma samochod. jak nie przyjechal 3 dni temu, to mu kazalam zegnac, to mi napisal, bym sie zastanowila nad sobą. Ale nie pisze nic o spotkaniu, zreszta drugie spotkanie, tez ja zaproponowalam, a on skorzystal i przyjechal. Czy to ma sens, jego zachowanie? Ja mam 18 on 27 lat

Gość Tatatatarara

Gość Kolator
pedofilstwo

Gość normal woman
szczerze? nie ma sensu..jest starszy i mysli ze ustawi mloda wedlug swoich zasad olej dziada

Gość Tatatatarara
wydaje mi sie ze go kocham. ale jak on mowi ze kocha, a nie przyjezdza tylko glupio obiecuje ze juz niedlugo zaczniemy sie czesciej spotykac... co o tym myslicie?

kochana...chce cie wydupcyć no...jestes mlodziutka,poznaliscie sie 10 dni temu??on poprotu chce wzbudzic zaufanie...nie mial jak przyjechac??bo byl z inna...nie odezwie sie sam???liczy ze sie zlamiesz i sama sie odezwiesz i cie wydupcy bo bedzie wiedzila ze ci zalezy...

Gość normal woman
tak a co przeszkadza teraz zebyscie sie czesciej widywali?dlaczego niedlugo ma sie to zmienic? ja mam do kolesia 40 km jest u mnie w kazdy weekend od piatku do niedzieli i nie musze prosic zeby przyjezdzal

Gość kurczefka
tez bym takiej glupitukiej lasce jak ty dal do possania, 10 dni i kochasz? ja zanim powiedzialem swojej ze ja kocham to minal prawie rok, och dziecko jeszcze duzo musisz sie nauczyc

Gość normal woman
a co maja duze cycki do tego???zazdrosc?

Gość Tatatatarara
na drugim spotkaniu, a pierwszym sam na sam, już zaczal mnie macac po cyckach i sie calowac ze mną. i nie jestem jakas solarkowa lalka... zwykla dziewczyna z duzymi piersiami :o moze faktycznie za stary, ale doswiadczony. I wlasnie podejrzewam ze był z inną.

Gość normal woman
ale ejstes zalosna uwazam takie dziewczyny za pojebane daja sie macac a maja podejrzenie ze on zdradza ja pierdole dobrze ze ja taka ne jestem glupia sucz z ciebie i tyle wez sie ogarnij bo ci zrobi dzieciaka i bedziesz ryczec cale zycie potem

Gość Tatatatarara
normal women niewiem, nie tlumaczy. Mówi, że pozno konczy, i dlatego nie przyjezdza, no ale jeśli bym mu się nie podobała, to by się dobierał do mnie na pierwszym spotkaniu, i chciałby ze mną być? no sami pomyślcie....

Gość Tatatatarara
nie bd z nim uprawiac sexu, zreszta ja go ogarnelam w sobie. I to wszystko jest dziwne by to zrozumiec...:o

Gość normal woman
phii mi sie podoba 10sieciu kolesi i co z tego pojde i kazdego pomacam i powiem z echce z nim byc phii a co to za sztuka poklamac ?heh

Gość kurczefka
haha wiedzialem ze duze cycki, tez bym wymacal duze cycki, wyrucha cie w nie pewnie na 3 spotkaniu a potem zerznie ci usta i cipe i zostawi bos naiwna, jak mozna mowic ze sie kogos kocha jak sie go widzialo 2x hah no szok, nie wiedilem ze az takie tepe laski sa na swiecie, dasz mi swoj numer?

Gość Tatatatarara
a moze sprawdzal czy puszczalska jestem? a jak sie nie dalam, to uznal ze nie warto?

Gość Tatatatarara
a moze byscie posluchali swoich slow. Nie dałam się!! No to czemu uznał że puszczalska jestem. My wczesniej sporo pisalismy i przez tel gadalismy, i jakies przywiazanie jest juz..

Gość kurczefka
spoko, za kilka dni wpadnie z martini i cie spije i bedziesz jeszcze polykac sperme mu

Gość normal woman
taa nie bedziesz jasne widze jak nabierasz sie na wkrety ze kocha tak sie nabierzesz na seks co za żal !! slepa jestes??? co to 17 km samochopdem? raz dwa i jestes ale skoro on ma ciekawsze zajecia niz wlasna dziewczyna..i to jeszcze musisz czekac a zsie odezwie czy przyjedzie i prosic o spotkanie?? ej no co ty z siebie jaaks suke chcesz zrobic ?

Gość normal woman
przywiazanie?? heh przywiazanie to moze byc po 10 latach malzenstwa a nie 10 dniach ty chyba masz 15 lat a nie 18...

Gość Tatatatarara
nie jeden chlopak probowal mnie spic, tak zobaczyc czy sie dam... I co zadnemu sie nie dalam, oprocz calowania...ale to bylam bardzo pijana...:o a z nim chcialam cos wiecej...

Gość kurczefka
pokaz swoj profil na naszej klasie albo czyms takim to ci powiemy lepiej

Gość Tatatatarara
nie chce zrobic, dlatego sie pytam was o zdanie...

Gość kurczefka
haha to ze ma 27 lat to nie znaczy ze doswiadczony, moze sie spuscic po 5 minutach, moze rownie dobrze miec 20 lat i seks bedzie trwal 2 godziny i bedzie 3x lepszy, lecisz na wiek czy co? szpan przed kolezankami? raczej to sie z ciebie smieja...

Gość normal woman
pewnie to twoj pierwszy koles i nie wiesz jak sie obejsc hehe dostaniesz po lapach ale bedzie juz za pozno to przykre z enie znasz swojej wartosci i sie dajesz oszukiwac

Gość Tatatatarara
yhy ;] jasne, to jest anonimowa rozmowa. poza tym, jesli chlopakowi sie mowi o spotkaniu to juz sie z siebie robi suke tak?

normal woman- ale jaka własna dziewczyna? Koleś po jednym spotkaniu i macanku mówi że kocha :D A jej się wydaje, że kocha, bo kilka razy pisali smsy i jakieś przywiązanie jest. To musi być prowo, no chyba nie ma takich lasek :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość normal woman
wiesz co idz sie z nim poruchaj bedziesz szmata i zobaczysz w koncu czy taki on kochany oleje cie jak zwykla suke

Gość Tatatatarara
zrozumialam. To moze juz mnie nie oceniajcie, jak z nim zerwac by pokazac klase ???