Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tatatatarara

Taki związek nie ma sensu...

Polecane posty

Gość normal woman
widelec- ta to prowo ludzi wkurwiac tylko chca i wez tu potem ufaj innym tematom

Gość Tatatatarara
mozecie mi doradzic jak zerwac, by pokazac ze nie ma juz szans u mnie??

Gość do8dooo8o
kurczefka - a ty chyba masz dziewczynę co? to co byś tu dawał do possania i roił sobie co inny koleś będzie robić z inną laską?? też byś chętnie coś przerżnął na boku?

Gość Tatatatarara
przeciez nic znim nie robilam!!!! Dał mi buzi, ale od razu kazałam mu przestać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przestane sie do niego odzywac

Gość kurczefka
heh, nie zrywaj, przeciez nie jestescie w zwiazku, poprostu sie nie odzywaj, nie mozna byc w zwiazku po 10 dniach, to przychodzi z czasem, chyba ze cie najdzie na seks to mu zrob loda on ci minete i git, chyba ze chcesz uslyszec od nas ze "och ach ale jestescie kochane aniolki dwa i do siebie pasujecie i na pewno sie bardzo kochacie i bedziecie ze soba az robale was nie zjedza" tak nie jest, ty jestes tepa z duzymi cyckami a on cie chce wyruchac, taka prawda

Przestancie! Ja mam 19 lat. Od roku jestem zwiazana z facetem, starszym wlasnie o 9 lat. I zrobi dla mnie doslownie wszystko. Wydaje mi sie, ze tworzymy zgrana pare. Duzo od siebie wymaga... Czasem az mysle, ze za duzo..

Gość Tatatatarara
spoko.

Gość kurczefka
hah no co ty, uwierz ze widzialem w zyciu z 100 golych lasek bedac ze swoja i nie zdradzilem jej ani razu, a gole byly bo jestem fotografem :)

Gość normal woman
powiedz ze mas zinnego od 3 dni i to jego kochasz bo do tego juz sie przyzyczilas i ta monotonia zrobil swoje hehe

Gość kurczefka
hah no, poznalas 5 godzin temu innego faceta i kochasz go nad zycie