Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian1991

dziewczyna namawia mnie do ćwiczeń!

Polecane posty

Gość Adrian1991

Napiszcie mi co o tym sadzicie. Poznałem fajną laskę i nie wiem co o niej sądzić. Kiedy namawiam ją na coś "konkretnego" mówi mi, że muszę na to zasłużyć i namawia na wspólne ćwiczenia typu aerobik z płyty. Dodam, że jestem trochę przy kości a ona jest super wysportowana. Wstydzę się bo ćwiczę gorzej od niej. Nie wiem, czy mogę myśleć o niej poważnie.

Gość toscana
co to znaczy "coś konkretnego"?

jezeli ja kochasz, to mysl o niej powaznie. moze ona chce ci pomoc zrzucic zbedne kilogramy ;)) jezeli nie chcesz przy niej cwiczyc i z nia, powiedz jej ze zapiszesz sie na silownie i tak zrob ;)) tam bedziesz mogl cwiczyc ile chcesz i z przerwami kiedy bedziesz mial ochote, nie bedziesz musial tez sie stresowac swoja kondycja ;)

jezeli ja kochasz, to mysl o niej powaznie. moze ona chce ci pomoc zrzucic zbedne kilogramy ;)) jezeli nie chcesz przy niej cwiczyc i z nia, powiedz jej ze zapiszesz sie na silownie i tak zrob ;)) tam bedziesz mogl cwiczyc ile chcesz i z przerwami kiedy bedziesz mial ochote, nie bedziesz musial tez sie stresowac swoja kondycja ;)

Gość Adrian1991
Dzięki, ale ona chce żebym z nią ćwiczył w domu bo będzie mieć mnie na oku a na dodatek wymyśla coraz gorsze ćwiczenia!

Gość asiaaaaaaa
cwicz cwicz bo cwiczenia to potengi klucz

nie mozesz z nia spokojnie porozmawiac? powiedz jej, ze wolisz sam cwiczyc gdyz musisz nad soba popracowac by dotrzymac jej tempa. obiecaj jej, ze gdy tylko polepszysz forme pocwiczycie wspolnie, powinna to zrozumiec ;))

Gość Adrian1991
Niepokoi mnie dlaczego jej na tym tak zależy.

Gość Ala ma pier dolca
bo ona potrebuje kogos do cwiczen, od dmuchania ma juz kogos

moze zalezy jej na tym dlatego,ze chcialaby miec z toba wsplona pasje? i chcialaby miec rownie wysportowanego faceta jak ona sama

Gość samoa
widzi dziewczyna w Tobie potencjal,to chce zebys pocwiczyl z nia. Jak dotad nie odpuscila tzn.ze jej sie podobasz. a tak pomiedzy mami, wykorzstaj sytuacje, niewazne czy bedziesz z nia...kondycja i fajne cialko przyda sie zawsze ;)

Gość Adrian1991
Muszę powiedzieć, że podtrzymałyście mnie na duchu.

hehe potencjał... laska czuje do ciebie mięte ale brzydzi sie tym jak wygladasz wiec probuje cie przerobic na mieśniaka ktory bedzie do niej pasował. moja rada: przeleć ja zanim jej to zauroczenie minie, szczegolnie jak tych kilogramow masz tyle ze ich nie zrzucisz w krotkim czasie.