Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Murofka

MOJ FACET MIAL 5 KOBIET PRZEDE MNA - JAKOS MI DZIWNIE

Polecane posty

a i owszem,kilkadziesiat spokojnie.wiem,bo gdy zaczelam z nim byc i obracac sie w jego srodowisku to mnostwo jego eks mowilo o tym... byl po prostu puszczalski,i mial wiele okazji.sam mi o tym wiele nie opowiadal ale tez i sie nie kryl. ja sama od siebie nie wypytywalam,bo i po co? nigdy nie bylam zazdrosna,bo odkad sie poznalismy zostal ze mna. zreszta mam podejscie bardzo luzne do seksu i jesli jest sie singlem to czemu przepuszczac okazje jesli mamy ochote.

Murofka, a pomyśl sobie jeszcze o tym, że Twój facet i tak profilaktycznie obniżył liczbę kobiet z którymi uprawiał seks o połowę... :P

Gość leon_111
Murofka, jakby nie bylo, w zaistnialem sytuacji musisz polykać albo on cie zostawi.

Gość i co tu dużo gadać
ja bym rzuciła taką męską dziwkę, moim zdaniem bycie w zwiazku z takim facetem co zaliczył wiele panien to brak szacunku do siebie samego. Ja sobie wemę jakiegoś porządnego, a nie szmaciarza. Jednem już dałam kopa w dupę za taką przeszłość. Jak komus pasuje być dziesiątą z kolei to jego sprawa, ja bym nie chciała kurwiarza.

Gość gorgoneja
hej muforka! mialam identyczny problem, ja-czysta dziewica i facet z taaaaaka przeszloscia, najgorzej, ze dopiero pozniej sie o tym dowiedzialam. dlugi czas nie umialam sie z tym uporac i myslalam o wizycie u psychologa. co z tego, ze ja bylam ta najlepsza, najukochansz itp itd. i mnie nie zdradzal, przede mna BYL ktos (a nawet wiele) i tez zawsze podczas sexu myslalam, ze tak samo robil z inna. po jakis 2 latach mi przeszlo, ale i tak zerwalam z nim, bo nie bylo sensu. nowy zwiazek bedzie o tyle lepszy, ze ja juz mam jakies doswiadczenia i byc moze nie bede tak bardzo zazdrosna

hehe, kobietki są takie wścibskie :) Ja powiedziałam TŻ że jak mu się coś wymsknie, to ma w pysk i ja mu też za dużo nie powiem. :) Po co mam się zastanawiać, że Asia czy inna Zdzisia uwielbiała anal i robiła głębokie gardło itd. Dla mnie najważniejsze, że teraz jestem tą jedyną, widzę, jak na mnie patrzy i jak mnie traktuje, i jest mi dobrze:)

gorgoneja,zeby twoj chlopak tylko do psychologa nie poszedl z takiego samego powodu-ze bedzie sobie wyobrazal,jak inny cie kochal. sama widzisz,jakie to glupie podejscie.

Gość 223233
a mój był największym podrywaczem w mieście i miał dużo kobiet :p a ja sobie nic z tego nie robie bo teraz jest ze mną i zmienił się o 180' spoważniał w końcu dorósł troche to trwało ale ważny efekt :D

Gość Zmiana

Ja zawsze bylem zazdrosny o swoja zone. Wkurzalo mnie jak odkrywalem jej kontakty z innymi facetami. Teraz mi sie to wszystko odmienilo. Chcialbym aby wracala do mnie po seksie z kochankiem,.... Kreci to mnie i juz.