Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kitq

świeża ortodontka i protetyczka - pytajcie !

Polecane posty

Hej! To nikt nie ma pytań odnośnie poprawy wyglądu zębów i posaidania nowych? :)

Gość 5768
zebow juz nie mam,kasy tez:( Robisz co za darmo?

jesli jestes zainteresowana pomoca zapraszam na forum stworzone przez ludzi z kafe http://www.stalyparat.fora.pl/ napewno przyda nam sie Twoja pomoc. do tego wstap na topic zakladam staly aparat orto czesc 2 na kafe, wiele osob jest w trakcie leczenia tylko ni ma ich o tej porze na forum.

Crazy_bogie, niestety raczej się tam wam nie przydam, bo ja wykonuje aparaty zdejmowane :) Chcę pomóc ludziom którzy nie wiedzą jaki muszą mieć aparat albo jaką protezę a dokładnie dla dzieci :)

o aparatach zdejmowanych tez piszemy i sa tam osoby, ktore je nosza :) jak bedziesz miec chwile to wpadnij. jest pare osob potrzebujacych pomocy protetycznej.

Gość natalkaaaaaaaaaaaojojo
mam pytanie czy jak mam jedna krzywa jedynke ktora jest ladna, a ta druga ktora jest prosta sie psuje, czy mozna je wyrwac obie mimo ze jedna jest krzywa, i wstawic dwa nowe zeby juz na prosto? czy konieczny tu jest aparat? krzywizna jest znaczna

Gość rudy rydz
co zrobić z brzydkimi jedynkami?

Gość ja potrzebuję rady protetyka
Nie mam obu szóstek na dole i chcę się dowiedzieć jakie są rodzaje sztucznych,tylko żeby były tańsze niż 1000 zł :P

Gość ona888
Czesc,mam anstepujace pytanko: czy w wieku 28 lat przy niewielkiej(jak na moje oko) wadzie mozna zalozyc aparat ruchomy?Mialam kiedys wlasnie do ruchomego usuwane gorne czworki i zostaly mi jakies 2mm przerwy,czy da rade to naprawic czy konieczny jest staly?Troche boje sie osmieszyc przed ortodontka i pytac o ruchomy:-)Dzieki!