Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanas s

profil sympatia

Polecane posty

Gość zalamanas s

faceci nie powinni wstawiac tam swoich zdjec wiekszosc z nich wyglada na psycholi, ruska mafie, bucow itd opisy typu-szukam drugiej polowki, biore z zycia co sie da-powoduja u mnie mdlosci nie mowie ze na zywo nie sa atrakcyjni ale mam takie odczucie ze kobirta musi pokonac fale obrzydzenia by sie z takim spotkac

Gość nzajkh
popieram jestem sama ale na tego typu portale nie wchodze

Gość lk0
i te opisy. malo skromne

ja myślę że przystojny nie musi w necie umieszczać fotek a takie portale randkowe są mu zbędne... z kobietami jest inaczej i nawet te które maja powodzenie i są ładne , to zakładają konta na jakiś fotka.pl, sexfotka, sympatia itp nie wiem po co, chyba żeby raz dziennie wejść na profil i poczytać komenty pod zdięciami i połechtać swoje ego.

Gość bo chodzi o to żeby mogła
ocenić czy bierze za loda 100zł to mało czy jeszcze moze podnieść cenę a i tak się chętni znajdą

Tym razem to znowu ja/ To prawda :) Fotka niesamowicie poprawia humor. Ale tylko wtedy jeśli jest się ładnym... Bo faceci też mają swoje wymagania.

Gość hfffih
przystojny,nieprzystojny nie wzne ale niech se zrobia jakies normalne foty bo te dawane na portalu odstraszaja

Gość przy sobocie
skoro jest jak piszecie,to smutna sprawa,ale nie ma sensu załamywać się z tego powodu