Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jatakajajedyna

czy mogę nie zrobić przerwy w tabletkach?

Polecane posty

Gość jatakajajedyna

biorę tabsy od niedawna (trzeci miesiąc), za tydzień kończę to opakowanie i wypadałby okres ale zależy mi na tym żeby go nie było. Wiem, że mogę nie zrobić przerwy. Ale chcę usłyszeć opinie kogoś kto już to robił. Były jakieś konsekwencje? Nie wystąpiło żadne plamienie czy coś? dziękuję za odp :)

eh dziewczyno, kazdy organizm jest inny i nie dowiesz sie jak zareaguje twoj na brak przrewy dopoki jej nie zrobisz opinie innych ci nic nie dadza bo sa i takie kobiety ktore mialy plamienia, i inne skuki uboczne i sa takie co nic nie odczuły ale jak chcesz opini (nie wiem po co szczerze) to ja mialam roznie, raz mialam plamienia raz ich nie miałam

Gość jatakajajedyna
wiem, że każdy organizm jest inny, ale po prostu chciałam się dowiedzieć jakie są doświadczenia innych kobiet. Z jednej strony wolałabym nie mieszać już nic z tymi hormonami, ale z drugiej mamy rocznicę z moim facetem i chciałabym ją miło spędzić ;) dzięki za odp

sprobuj nie zrobic przerwy, wez pod rzad dwa opakowania i sie przekonasz jak zareaguje twoj organizm ale licz sie z tym ze moga wystapic plamienia, bole głowy i inne skutki uboczne ale moze tez tak byc ze nawet tego nie odczujesz:)

Gość ............./.............

Ja zawsze przy łączeniu 2 opakowań miałam plamienia mniej więcej od połowy drugiego opakowania. Czasem do plamień dochodziły też bóle głowy i bolesność piersi. To już wolę to krwawienie :P

Gość anka 156
ja mam plamienia non stop czy bralam tabletki czy nie, czy lacze czy tez nie to ciagle je mam a w tym miesiacu nawet silniejsze niz do tej pory. biore tabletki i tez sie zastanawiam czy wszystko ok skoro przy tym opakowaniu jest to silniejsze,

Gość anka 156
dodam ze sa koloru bialego ale na wkladce zmioeniaja kolor na zolty

Gość anka 156
one nie sa biale sa koloru zoltego

Gość anka 156
moze zle sie wyrazilam w 1 poscie, one sa zolte;( i to juz zaczyna byc uciazliwe dla mnie, teraz mam tak ze jak wstaje to czuje jak mi leci

ale już na wkładce? po jakimś czasie? plamienia mają kolor brązowy, albo krwisty

Gość anka 156
trudno powiedziec po jakim np wstane i leci i zaraz ide do wc i wtedy sa zolte, badania mialam robione i wszystko ok lekarz mowi ze to taki "urok" ale nie mialam tak jak teraz

Gość anka 156
wlasnie milam robieno ost pod ty,m kontem i wszystko ok

Gość rggfgfgfgfgbfgbfgbfgbfgb
ja czase biore 3-4 opakowania z rzedu i nic mi nie jest... nie mam plamien itp.biore yasmin

Gość anka 156
a moze tabletki mi sluza juz? chociaz zanim zaczelam je brac to tez mialam taki problem, mam nadzieje ze to nie jest oznakla ze antykoncepcja nie dziala

Gość anka 156
wlasnie nie wiem, stwierdzil ze niektore kobiety tak maja, teraz tak analizuje to one sa silniejsze na poczatku opakowania a z czasem troszke ,mniejsze sa. mam nadzieje ze antykoncepcja dziala