Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duzy problem

Problem z zapachem potu

Polecane posty

Gość duzy problem

Mam ogromny problem z którym już nie wiem jak sobie poradzić. Chodzi o to że mam problem który dotyczy potu, a właściwie jego zapachu bo z nadmiernym poceniem nie mam problemu. Mam 20 lat a zaczęło się to jakieś 8 lat temu. Chociaż nie wiem jak bardzo bym dbała o higienę to on ciągle mi towarzyszy. Ja osobiście nic nie czuje ale wiem od bliskich osób. Wszystko robie żeby sie go pozbyć ale nic z tego, wszystkiego juz probowałam wszelkiego rodzaju antyperspiranty: etiaxil, driclor itp., mydła, zioła czy też chlorek glinu, miałam nawet robiony zabieg na który wydałam spore pieniądze, a bardzo długo na niego odkładałam. Byłam pewna że tym razem na 100% pozbędę się tego problemu, ale niestety dodatkowo mam blizny i żadnej poprawy. Chodziłam do lekarzy a i tak każdy twierdził, że nic na to nie może poradzić. Miałam robione badania, niestety też nic nie wykazały. Ostatnio jak rozmawiałam z jednym z nich to stwierdził, iż może jest to spowodowane stresem i przeżyciami z przeszłości. Faktycznie miałam ciężkie dzieciństwo, ale żeby miało to, aż tak wielki wpływ na to. Ja juz naprawdę nie wiem co mam robić, tak się nie da po prostu żyć. Przez to marnuje najlepsze lata swojego życia unikam ludzi jak tylko to możliwe nigdzie nie wychodzę chyba że musze coś załatwić. Chciałabym prosić o rade jeśli ktoś ma albo miał taki problem.

Gość mówią ze pot nie ma zapachu
a ten tworzy się poprzez kontakt z bakteriami. Próbowałaś mydło antybakteryjne? np protex Poza tym sprobuj może uzywać antypersp. o jakimś ladnym perfumowym zapachu. Yves rocher ma takie zielone i żółte, a w serii równiez perfumy i żele pod prysznic. Np werbena albo zielona herbata.

Gość Ancik Pal
pot ma zapach jak najbardziej, trzaeba sie oczyszczac i nie zrec swinstw, do tego kapiele i za jakis czas bedzie lepiej ale jezeli jest sie tlustym gubasem to zawsze bedzie sie smierdziec

Gość mówią ze pot nie ma zapachu
Ancik --- po prostu :o

Gość Bogumiła
Myślę,że oczyszczanie organizmu mogłoby Ci pomóc,albo kilkudniowa głodówka.

Gość astrzyk z botoxu cie czeka

Gość duzy problem
Tak ja juz chyba wszystkiego próbowałam.. No i jeśli chodzi o tego tłustego grubasa to ja zawsze miałam niedowagę i nie jem świństwa. Staram się zdrowo odżywiać. Dzieki za odpowiedzi.