Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leszynianka

Jak sprawic by mogl dluzej???

Polecane posty

Gość leszynianka

Moj chlopak bardzo sie stara ale niestety po kilkunastu ruchach konczy-co zrobic by mogl wytrzymac dluzej bym i ja mogla dojsc w czasie stosunku? Prosze doradzcie, moze znacie jakies techniki?

Gość twardy jak głaz
niech doprowadzi cie oralnie do orgazmu i wtedy dopiero jazda

Gość kjhgjh
niech wypije z 5 piw

Gość leszynianka
doprowadza mnie do orgazmu oralnie wlasnie ale chcialabym dluzej sie z nim kochac kiedys slyszalam ze nalezy przerwac tuz przed tym jak facet dojdzie i po chwili zaczac od nowa wtedy niby dluze trwa ten drugi raz ale nie wiem czy to prawda

Leszynianko, przede wszystkim się nie przejmuj, oznacza to najpradopodobniej, że bardzo go podniecasz :)

Gość leszynianka
nikt nie wie co mozna zrobic?

Gość zrobcie to 2 albo 3 razy
:classic_cool: no chyba, ze on juz dluzej nie moze

Gość leszynianka
jestemnaprawde sfrustrowana bo za kazdym razem prawie mam orgazm kilka ruchow wiecej i bym doszla-rozmawialismy o tym duzo wiemze on sie stara ale co ja moge zrobic by nam pomoc

Gość Anitka.a
Mój chłopak miał tak samo. Przez pół roku nasz seks trwał po 1-2min, ale jak pocwiczycie to bede rezultaty, u mnie juz są. Choc przez te pół roku byłam sfrustrowana tą sytuacja. Nawet nie chciałam sie kochać.. ALe bardzo mi na nim zalezalo (zalezy nadal) i wiem ze bedzie coraz lepiej. Powoadzenia

Gość miaumiau
Mój też tak ma:( Ale ćwiczy mięśnie Kegla i widzę poprawę.Oglądałam też program o tantrze-sztuka kochania i tam babka poleciła ćwiczenie takie: jak się kochacie i on już czuje, że zaraz dojdzie niech wyciągnie i 5 min przerwy i tak z 4 razy.To trudne dla faceta ćwiczenie ale później procentuje:D

mój facet też tak ma... fakt albo trzeba robić to bardzo często i wtedy on się wyćwiczy.. albo jak wolicie raz na jakiś czas... to niech sam się doprowadzi przed zbliżeniem.. albo Ty to możesz zrobić.. i 2-3 raz już jest o wiele wiele dłuższy.. Też próbowaliśmy na różne sposoby.. seksuolog nie dużo pomógł i to było bardzo krępujące.. natomiast sami znaleźliśmy rozwiązanie które w 100% się sprawdza :) życzę powodzenia :)

Smietane z gipsem nie wymiesza i niech je taka papke przez ok 1 tydzien 2 razy dzienie . Efekt piorunujacy .